1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Piyasalarda Tersine Döndü! O Tarihte 10 TL Birden Düşecek: Uzman İsim Ters Köşe Yaptı! Dolar ve Altın İçin Uyarılar!
Piyasalarda Tersine Döndü! O Tarihte 10 TL Birden Düşecek: Uzman İsim Ters Köşe Yaptı! Dolar ve Altın İçin Uyarılar!

Piyasalarda Tersine Döndü! O Tarihte 10 TL Birden Düşecek: Uzman İsim Ters Köşe Yaptı! Dolar ve Altın İçin Uyarılar!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaklaşan seçim dönemi öncesinde piyasalarda yaşanabilecek olası dalgalanmalar konusunda yatırımcıları uyarmıştır. Dolar ve altın başta olmak üzere piyasalarda görülebilecek değişikliklere dikkat çeken Geçer, Amerika'dan gelen enflasyon verilerinin etkisiyle dolar ve altındaki olası geri çekilmelere işaret etmiş.

A+A-

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaklaşan seçim dönemi öncesinde piyasalarda yaşanabilecek olası dalgalanmalar konusunda yatırımcıları uyarmıştır. Dolar ve altın başta olmak üzere piyasalarda görülebilecek değişikliklere dikkat çeken Geçer, Amerika'dan gelen enflasyon verilerinin etkisiyle dolar ve altındaki olası geri çekilmelere işaret etmiş ve kısa vadeli dalgalanmaların beklenebileceğini belirtmiştir.

Dolar ve Altın İçin Uyarılar

Geçer, dolar ve altın hakkında önemli değerlendirmelerde bulunarak yatırımcılara önerilerde bulunmuştur. Doların ve altının seyriyle ilgili olarak sabırlı olunması ve gelişmelerin yakından takip edilmesi gerektiğini vurgulamıştır. Altın almayı düşünenler için birikim yapmak için uygun bir zaman olabileceğini belirtmiş ve gümüşün potansiyel bir yükseliş yaşayabileceğini öngörmüştür.

Seçim Sonrası Döviz Piyasası

Geçer, seçimlere işaret ederek seçim sonrası döviz piyasasında ciddi dalgalanmaların beklendiğini ifade etmiştir. Bu nedenle yatırımcıların seçim sonrası dövizdeki olası kırılmaları göz önünde bulundurmalarının önemli olduğunu belirtmiştir. Geçer'in uyarıları, yatırımcıları gelecek dönemdeki piyasalardaki belirsizliklere karşı hazırlıklı olmaya teşvik etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.