1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ne Zaman, Saat Kaçta? Ödüller Ne Zaman Verilecek?
Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ne Zaman, Saat Kaçta? Ödüller Ne Zaman Verilecek?

Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ne Zaman, Saat Kaçta? Ödüller Ne Zaman Verilecek?

TV ve müzik dünyasından pek çok başarılı ismin ödül aldığı Pantene Altın Kelebek 2020 geri sayımları başladı. 2020 yılı itibari ile 46. düzenlenecek olan ödül töreninde yıl boyunca adından başarıları ile söz ettiren ünlü isimlere halk oylaması sonucunda ödülleri sunulacak. Peki, Pantene Altın Kelebek 2020 ne zaman düzenlenecek? Saat kaçta ve nerede olacak? İşte merak edilen sorular...

A+A-

TV ve müzik dünyasından pek çok başarılı ismin ödül aldığı Pantene Altın Kelebek 2020 geri sayımları başladı. 2020 yılı itibari ile 46. düzenlenecek olan ödül töreninde yıl boyunca adından başarıları ile söz ettiren ünlü isimlere halk oylaması sonucunda ödülleri sunulacak.

Ödül töreni isimleri arasında pek çok dizi oyuncusu, şarkıcı, kadın veya erkek sunucu, program yapımcıları yer alıyor. Peki, Pantene Altın Kelebek 2020 ne zaman düzenlenecek? Saat kaçta ve nerede olacak? 

COVİD-19 Nedeniyle Ertelenmişti!

Pantene Altın Kelebek 2020 töreni yıl COVİD-19 nedeni ile ertelenmişti. Bu yıl 46. Yapılacak olan törende farklı bir konsept uygulaması yapılacağı duyuruldu. Koronavirüs salgın nedeni ile ödülü kazanan ünlü isimler ödüllerini evlerinde ya da ofislerinde alacak.

Alina Boz, Ebru Şallı ve Alişan gibi yıldızı parlayan ünlü isimlerin de yer aldığı ödül töreni saat kaçta ve nerede yapılacak sorusunun yanıtı hala aranmaya devam ediyor.

1-137.jpg

Tören Kanal D Ekranlarında Yayınlanacak!

Altın Kelebek ödülleri 1972 yılından bu yana her yıl Hürriyet kelebek tarafından hak eden isimlere dağıtılan ödüllerden oluşuyor. Türkiye’nin bilinen en prestijli Pantene Altın Kelebek 2020 ödül töreni 5 Temmuz 2020 tarihinde akşam saat 20:00’da yapılacak. Töre ise Kanal D ve Teve2 ekranlarında canlı olarak sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.