1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Özlem Yıldız’ın Anneliğine Neden Laf Ediliyor? Özlem Yıldız Kimleri Asla Affetmiyor?
Özlem Yıldız’ın Anneliğine Neden Laf Ediliyor? Özlem Yıldız Kimleri Asla Affetmiyor?

Özlem Yıldız’ın Anneliğine Neden Laf Ediliyor? Özlem Yıldız Kimleri Asla Affetmiyor?

Yeni sunacağı programın günleri yaklaştıkça heyecanı kat ve kat artan Özlem Yıldız Alev Gürsoy Cimin’in sorularına yanıt verdi. Sanat dünyasında gerçek dostluğun az sahte dostun çok olduğunu Yıldız ‘anneliğime ve namusuma laf edenleri asla affetmiyorum’ açıklamasında bulundu.

A+A-

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacağını duyuran Yıldız, yeni projesinde mutfağa, hayata ve en önemlisi sağlığa dair yeni bilgiler öğreneceği için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Kendine yeni bir şeyler katmak kadar da ekran başında onu izleyen seyircilerine de keyifli vakit geçirtmek onun için ne kadar önemli olduğunu açıkladı. Sinan Akyürek’in ne kadar başarılı olduğunu ve yeni programında da ona eşlik edeceğini duyurdu. Sinan Akyürek ile birlikte sunacak olduğu eğlenceli ve keyifli programda yeni şeyler öğreneceğini ve deneyimleyeceğini dile getirdi.

Ev işlerinden keyif aldığını açıklayan Yıldız sevdiği misafirlerine karşı ne kadar özenli ve dikkatli olduğunu da eklemeyi unutmadı.

Özlem Yıldız asla abartılı bir hayatı olmadığını da söyledi. Oldukça mütevazi ve kendisine göre bir aile hayatının olduğunu açıkladı. Lüks yaşam hayalinin olmadığını söyleyen Yıldız, hayatın ona gösterdiği ve sunduğu şartları sabırla bekleyip kullandığını açıkladı. Gösteriş yapmaktan hoşlanmadığını kendi halinde oğlu ile birlikte sessiz sakin yaşam sürdürdüğünü ve bu yaşamdan çok mutlu, huzurlu olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.