1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Özgü Namal ekranlara geri dönüyor! Hükümsüz dizisinde rol alacak…
Özgü Namal ekranlara geri dönüyor! Hükümsüz dizisinde rol alacak…

Özgü Namal ekranlara geri dönüyor! Hükümsüz dizisinde rol alacak…

Uzun bir süredir televizyon ekranlarında görünmeyen Özgü Namal yeniden sevenleri ile buluşuyor. Hükümsüz isimli dizi ile yeniden ekranlara geri dönüş yapacak olan Namal dizi içerisinde başrol oyuncusunu canlandıracak.

A+A-

Son olarak Merhamet isimli dizide başrol oyuncusu olarak ekran karşısında yer alan Namal’ın ekranlara geri dönüş yapması sevenlerini son derecede mutlu etmiş durumda. 4 yıl öncesinde oyunculuğu bırakmış olan Özgü Namal’ın fikrini değiştirmesindeki neden de sevenleri tarafından merak ediliyor. İşte Namal’ın ekranlara yeniden dönmesiyle ilgili olarak merak edilen haberin tüm detayları…

Hükümsüz dizisi ile ekranlara yeniden dönecek olan Namal, sevenlerini son derecede mutlu etmiş durumda. Uzun zamandır köy hayatı yaşayan ancak eşinin vefatı üzerine remen yıkılan Özgü Namal’ın yeniden ekranlara dönecek olması sevenlerini bir yandan sevindirirken bir yandan da son derecede şaşırmalarına yol açtı. Hükümsüz isimli dizinin Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu üzerinde yayınlanacağı biliniyor. Aynı zamanda gelen kulis bilgilerine göre dizi çekimlerinin de 1 Ocak tarihinden itibaren başlayacağı biliniyor. Alınan tüm bu haberler ardından Özgü Namal’ın sevenleri yeniden ekrana dönmüş olmasını adeta kutlamaya başladı.

Hükümsüz dizisi çekimleri Özgü Namal’ın eşinin vefat etmesi nedeniyle bir süreliğine uzayabilir. Gelen haberler ardından ünlü oyuncunun sevenleri de aldıkları haber karşısında son derecede üzülmüş durumda. Hükümsüz dizisinin yönetmen koltuğunda ise Ayla, Müslüm ve Naim Süleyman filmlerinin yaratıcısı olan Mustafa Ulu’nun oturacağı biliniyor. Dizi çekimlerinin aslında 1 Ocak tarihi itibariyle başlaması beklenirken son gelen haberlere göre Namal’ın eşinin vefatı sebebiyle bir süreliğine ertelenebileceği söyleniyor. Bu konuda henüz net bir tarih verilmemiş durumda.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.