1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Oyuncu ve Manken Aysun Kayacı sessiz sedasız Türkiye'ye döndü! Güzel Maken'i Neredeyse kimse tanıyamadı!
Oyuncu ve Manken Aysun Kayacı sessiz sedasız Türkiye'ye döndü! Güzel Maken'i Neredeyse kimse tanıyamadı!

Oyuncu ve Manken Aysun Kayacı sessiz sedasız Türkiye'ye döndü! Güzel Maken'i Neredeyse kimse tanıyamadı!

Bir zamanlar Türkiye'de fırtına gibi esen isimler arasında olan ünlü manken ve oyuncu Aysun Kayacı, 2012 senesinde bankacı Efe Kapancı ile evlendikten sonra İngiltere'ye taşındı. Bu evlilikten bir de kız çocuğu olan Kayacı'nın sessiz sedasız Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı. Kayacı Bodrum'da tatil yaptı.

A+A-

2012 senesinde bankacı Efe Kapancı ile evlendikten sonra İngiltere'ye taşındı. Bu evlilikten bir de kız çocuğu olan Kayacı'nın sessiz sedasız Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı. Kayacı Bodrum'da tatil yaptı.

Türkiye'de bir dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ünlü manken ve oyuncu Aysun Kayacı, ekranlara Cuma'ya Kalsa projesiyle veda etti. 2012 senesinde da bankacı Efe Kapancı ile evlenen Kayacı, Londra'ya taşındı.Neredeyse kimse tanımadı!

Aysun Kayacı, sessiz sedasız Türkiye'ye döndü9 YILDIR TÜRKİYE'DE DEĞİLHürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre 9 seneden bu yana Türkiye'de olmayan Aysun Kayacı, eşi ve kız çocuğuyla tatil yapabilmek için Bodrum'a geldi. Kayacı'yı görenler, şu an için 42 yaşında olan mankenin güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediği yorumunu yaptı.

1b.jpg1a.jpg1f.jpg


Neredeyse kimse tanımadı! Aysun Kayacı, sessiz sedasız Türkiye'ye döndüBODRUM'DA EV ALACAKLARKayacı ile alakalı bir dikkati çeken detay ise satın almak için Bodrum'dan ev bakmaları oldu. Çift, Bodrum'da ev alarak sık sık tatile gelmeyi planlıyor. Kayacı'nın daha sık Türkiye'ye gelmesi ile bir kez daha objektiflere yansıması da bekleniyor.Neredeyse kimse tanımadı! Aysun Kayacı, sessiz sedasız Türkiye'ye döndüNeredeyse kimse tanımadı! Aysun Kayacı, sessiz sedasız Türkiye'ye döndüNeredeyse kimse tanımadı! Aysun Kayacı, sessiz sedasız Türkiye'ye döndüNeredeyse kimse tanımadı! Aysun Kayacı, sessiz sedasız Türkiye'ye döndü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.