1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Oyuncu Eda Ece'nin ödül törenindeki sözlerine İsmail Küçükkaya'dan Sert tepki geldi! Hiç olmazsa susun?
Oyuncu Eda Ece'nin ödül törenindeki sözlerine İsmail Küçükkaya'dan Sert tepki geldi! Hiç olmazsa susun?

Oyuncu Eda Ece'nin ödül törenindeki sözlerine İsmail Küçükkaya'dan Sert tepki geldi! Hiç olmazsa susun?

Gazeteci ve Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya, ünlü oyuncu Eda Ece'nin 'Deprem bölgesi için her şeyi biz sanıyorlardı' açıklamasıyla sosyal medyada tartışma konusu oldu. Seçimden anladık ki; ama neyse...

A+A-

Gazeteci ve Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya, ünlü oyuncu Eda Ece'nin 'Deprem bölgesi için her şeyi biz sanıyorlardı' açıklamasıyla sosyal medyada tartışma konusu oldu. Seçimden anladık ki; ama neyse...'

Elle Style Awards'ta 'Elle Yılın Kızı' ödülünü alan Eda Ece, yaptığı ödül töreni konuşmasıyla sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Ece'nin konuşmasında depremzedelerle ilgili sözleri eleştiri aldı.

"BÖYLE DURUMLAR OLDU..."

Konuşmasında depremzedelerin oy tercihlerine değinen Ece, "Ocak ayında bir işbirliği ile bir derginin kapak kızı oldum. şubat ayında yayınlanan bebek bezi alıyordum ve jandarmadan testere ödünç almıştık.yasak elma oyuncu kadrosu ile depremzedelere tüm ışıklarımızı gönderdik.öyle bir durumdaydım ki oyunculuk ve şöhretin önemi kalmadı ... Hayvan hakları için de çalışıyoruz. Bunların hepsini perde arkasında ben yaptım" dedi.

"SEÇİMDEN ANLADIK BUNU..."

Ece şu ifadeleri kullandı: Herkes beni 'Yasak Elma' dizisindeki neşeli Yıldız olarak bilir. Ama içimden kan ağlıyordu. Bu yıl çok farklıydı ve haftaya evleniyorum. Her şeyi bizim yaptığımızı sandılar. deprem bölgesi ama biz bunu seçimden anladık çok travmatik bir yıldı pandemiyi atlattık dizi 6 sezonda bitmedi sonra deprem oldu bir de üstüne birde deprem oldu seçimler falan ve stresten kamburlaştım."

REACTİON FROM İSMAİL KÜÇÜKKAYA

Ece'nin kabul konuşmasına dün geceden bu yana sosyal medyada tepkiler sürerken, haber spikeri İsmail Küçükkaya da tepkisini dile getirdi.

İsmail Küçükkaya, "Bari dayanın" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Depremin olduğu bölgede ne olduğunu anlamadan, oradaki travmayı anlamadan rastgele yorumlar yapmak, komik olmayan uygunsuz şakalar yapmak... Yeterince duyarlı değilseniz, depremin olduğu bölgede yaşananların anlamını gerçekten hissedemiyorsanız. depremzede, evini, mahallesini, arkadaşlarını kaybetmenin yürek burkan bir şey olduğunu bilmiyorsanız, derin travmalar yaşamış bir bireyin ya da toplumun -politik olarak- nasıl tepki vereceğini anlamıyorsanız, en azından susun, kardeşim sus bari."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.