1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Oyuncu Bergüzar Korel’in  İsyanı: Üzgün ve Öfkeliyim!
Oyuncu Bergüzar Korel’in  İsyanı: Üzgün ve Öfkeliyim!

Oyuncu Bergüzar Korel’in  İsyanı: Üzgün ve Öfkeliyim!

8 Mart’ta yeniden anne olan 2 çocuk annesi ünlü oyuncu Bergüzar Korel, güzelliği ile olduğu kadar destek verdiği yardım kampanyaları ile de takdir toplamaya devam ediyor.

A+A-

8 Mart’ta yeniden anne olan 2 çocuk annesi ünlü oyuncu Bergüzar Korel, güzelliği ile olduğu kadar destek verdiği yardım kampanyaları ile de takdir toplamaya devam ediyor.

Yardıma ihtiyacı olan çocuklar için başlatılan yardım kampanyalarını sık sık sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaşan güzel oyuncu, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Yusuf bebek’in ölüm haberini alınca isyanını yine sosyal medya hesabından dile getirdi. Detaylar, haberin devamında…

Sık Sık Çağrıda Bulunuyordu

Tedavi görebilmek için yardıma ihtiyaç duyan çocuklar için başlatılan kampanyalara sık sık destek veren ve yardım kampanyalarının sesini duyurmak için kendi hesabından sık sık paylaşımlar yapan Bergüzar Korel, SMA Tip 1 hastası olan 9 aylık Mia bebeğin kurtulması için de kampanyaya destek vermişti.

#Miabebekkurtulsun etiketi ile başlatılan kampanyaya pek çok ünlü isimden destek gelmiş, sosyal medya ağlarında kampanyalar başlatılmıştı. Kampanya hakkında sosyal medyadan takipçilerine seslenen Bergüzar Korel, yine SMA hastası Yusuf Bebek’in ölüm haberini duyduğunda ise çok haklı bir isyanda bulundu!

Futbol Kulüpleri İçin Başlatılan Bağış Kampanyalarına İsyan Etti

Televizyon ekranlarında ya da sosyal medya platformlarında futbol kulüplerine destek vermek için başlatılan bağış kampanyaları büyük ilgi görürken, hasta çocukların hayatta kalması için başlatılan kampanyaların yeterli ilgi görmemesi üzerine büyük bir üzüntü duyan Bergüzar Korel, Beşiktaş için büyük bir bağış yapan Koç Ailesi’ne de çağrıda bulunmuştu.

SMA hastası olan Yusuf bebeğin ailesinin sosyal medya hesabında paylaştığı ölüm haberinin ardından büyük bir üzüntü duyan ünlü oyuncu, bağış kampanyalarına yeterli destek gelmeyince, “Bağış yapmak zor geldi” diyerek haklı isyanını dile getirdi.

Dolandırıcı Uyarısında Bulundu

Futbol kulüpleri için başlatılan bağış kampanyalarına yapılan astronomik bağışlara haklı bir isyanda bulunan ünlü oyuncu, dolandırıcıları da unutmadı.

Takipçilerine, çocuklar için başlatılan resmi yardım kampanyası sayfaları dışında diğer profillerde paylaşılan hesaplara para gönderilmemesi konusunda uyarıda bulundu. Dolandırıcılara öfkesini dile getirmek için ise, “Sizi toprak bile kabul etmez” notunu düştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.