1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Öykü Serter’in İtirafı Gündeme Bomba Gibi Düştü! Başarılı Sunucu Öykü Serter’den Yasak Aşk İtirafı Geldi!
Öykü Serter’in İtirafı Gündeme Bomba Gibi Düştü! Başarılı Sunucu Öykü Serter’den Yasak Aşk İtirafı Geldi!

Öykü Serter’in İtirafı Gündeme Bomba Gibi Düştü! Başarılı Sunucu Öykü Serter’den Yasak Aşk İtirafı Geldi!

Öykü Serter tarafından yapılan açıklamalarda ise yasak aşk itirafı geldi. Öykü Serter’in bu açıklamaları sosyal medyada çok büyük tepkiler alırken kısa süre içerisinde Türkiye gündemine oturdu. İşte Öykü Serter ve yasak aşk itirafına dair her şey haberimizin devamında yer alıyor..

A+A-

Birçok ödül programları ve İşte Benim Stilim sunuculuğu ile tanıdığımız Öykü Serter gündemde bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. Öykü Serter tarafından yapılan açıklamalarda ise yasak aşk itirafı geldi. Öykü Serter’in bu açıklamaları sosyal medyada çok büyük tepkiler alırken kısa süre içerisinde Türkiye gündemine oturdu.

Ünlü ve başarılı sunucu Öykü Serter, Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalına katıldı. Kanala konuk olan Öykü Serter bilinmeyenlerini izleyicilerle paylaştı. Youtube kanalında Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtlayan Öykü Serter oldukça cesur ve doğru ifadelerde bulundu. İşte paylaştığı açıklamalardan bazıları..

ÖYKÜ SERTER’İN O AÇIKLAMALARI

Öykü Serter eski dönemlerde uzun süre boyunca evli bir erkekle birliktelik yaşadığını itiraf etti. Öykü Serter’e yöneltilen sorular sonrasında ise başarılı sunucunun yanıtı şaşırttı. “Bu yuva yıkmak gibi bir durum asla değildi. Benden öncesinde de o yuvada defalarca yaşanılmış ilişkiler vardı.”

5-011.jpg

Öykü Serter evli bir erkekle yaşadığı birliktelik sonrasında ki yapılan sorulara ise verdiği yanıtlar sonrasında hem cinslerinden büyük tepki gördü. Programda ise diğer yaptığı açıklamalar şu şekildeydi. “Keşke bir yuvam olsa çocuğum olsa diye hayaller kuran bir kadındım her zaman. Fakat düşündüğüm ve hayal ettiğim gibi olmadı. Hayal balonunu patlatıp yaşananları arkamda bırakıp gittim.” İfadelerini paylaştı.

-378.jpg

ÖYKÜ SERTER’İN AÇIKLAMALARI TEPKİ ÇEKTİ

Öykü Serter’in bu açıklamaları sosyal medyada kısa süre içerisinde çok ciddi tepkiler görürken birliktelik yaşadığı erkeğin ise kim olduğu merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.