1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. ÖSYM son dakika olarak duyurdu! KPSS sınavıla ilgili açıklama geldi! Milyonlarca kişi bu açıklamayı bekliyordu!
ÖSYM son dakika olarak duyurdu! KPSS sınavıla ilgili açıklama geldi! Milyonlarca kişi bu açıklamayı bekliyordu!

ÖSYM son dakika olarak duyurdu! KPSS sınavıla ilgili açıklama geldi! Milyonlarca kişi bu açıklamayı bekliyordu!

ÖSYM son dönemlerde peş peşe açıklamalar yapıyor. Az önce gelen bir son dakika haberine göre KPSS sınavına ilişkin yeni bir açıklama yapıldı. Sınava girecek milyonlarca aday, ÖSYM’den gelecek bu açıklamayı bekliyordu. İşte ÖSYM’nin yaptığı açıklama ve detaylar...

A+A-

ÖSYM son dönemlerde peş peşe açıklamalar yapıyor. Az önce gelen bir son dakika haberine göre KPSS sınavına ilişkin yeni bir açıklama yapıldı. Sınava girecek milyonlarca aday, ÖSYM’den gelecek bu açıklamayı bekliyordu. İşte ÖSYM’nin yaptığı açıklama ve detaylar..

KPSS Lisans sınavına girecek olan adaylar bu hafta sonu düzenlenecek ÖABT sınavı için saat saymaya başladı. ÖSYM’de sınava ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada sınava girerken, zorunlu olarak getirilmesi gereken kimlik uyarısında bulunurken, adaylara sınav saatini bir kere daha hatırlattı.

YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“02 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans ÖABT sınavında adaylar sabah oturumu için saat 10.00’dan sonra, öğleden sonra oturumu için ise saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Adayın, sınava girebilmesi için Sınava Giriş Belgesi’ne ek olarak; fotoğraflı nüfus cüzdanını, T.C. Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportun aslını yanında bulundurması zorunludur.

Fotoğraflı nüfus cüzdanı veya Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaport dışında; Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Pembe/Mavi kartlar, pasaportları bulunmayan KKTC vatandaşlarının fotoğrafları ve kimlik numaralı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı kimlik belgesi olarak kabul edilecektir”

12werttttfgghh.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.