1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Osmanlı Akabe'den Çekiliyor Mu? Payitaht Abdülhamid 123. Bölüm Fragmanında Neler Yaşandı?
Osmanlı Akabe'den Çekiliyor Mu? Payitaht Abdülhamid 123. Bölüm Fragmanında Neler Yaşandı?

Osmanlı Akabe'den Çekiliyor Mu? Payitaht Abdülhamid 123. Bölüm Fragmanında Neler Yaşandı?

5 Sezondur TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Payitaht Abdülhamid, 1896’da padişahlığın 20. Yılından itibaren döneme damgasını vuran en önemli kararları ekrana taşıyor. Uzun süre sonra Osmanlı’nın zaferi ile sonuçlanan ‘’Yunan Harbine’’ yer veriliyor.

A+A-

Saray önünde patlatılan arabanın tahkikat raporu Abdülhamid’e getirilir. Bulunan cesedin Hechler’e ait olup olmadığı ise henüz net değildir. Payitaht Abdülhamid nefes kesen bölümü ile izleyicisini bekliyor. Bizleri ekrana kilitleyen ve baş rollerinde Bülent İnal, Özlem Coker gibi değerli isimlerin bulunduğu Payitaht Abdülhamid 123. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı?

Saray önünde patlatılan arabanın raporlarının Abdülhamid’e gelmesi ve cesedin henüz Hechler’e ait olup olmadığının bilinmemesi büyük bir karışıklık yaratır. İngilizler Hechler’in yeniden sefir olması için evraklarının tamamlandığını, Osmanlı’nın sefiri öldürerek savaş suçu işlediğini, Abdülhamid’ deklare eder. İngilizler hadiseyi kamuoyuna ilan etmemek için saraya tek şart koşarlar ve o da Osmanlı’nın akabeden çekilmesidir. Kendisinden emin olan Sultan Abdülhamid Hechler’i yeniden ortaya çıkarmak için bir oyun kurar. Sarayda gazetecilerin de katıldığı bir davette keman dinletisi gerçekleştirir. Artvin’i korumak üzere görevlendiren Söğütlü ve ekibi Eşref Aziz’in gayrinizami harpçi olduğunu öğrenir.

Payitaht Abdülhamid 123. Fragman Ne Zaman Yayınlanacak?

Payitaht Abdülhamid 123. Bölüm fragmanı yeni bölümün TRT 1 ekranlarında yayınlanmasının hemen ardından verilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.