1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Oppo Find X2 48 MP arka kamerasıyla görenleri şaşırtıyor! Oppp Find X2 özellikleri nelerdir ve satış fiyatı ne kadar olacak?
Oppo Find X2 48 MP arka kamerasıyla görenleri şaşırtıyor! Oppp Find X2 özellikleri nelerdir ve satış fiyatı ne kadar olacak?

Oppo Find X2 48 MP arka kamerasıyla görenleri şaşırtıyor! Oppp Find X2 özellikleri nelerdir ve satış fiyatı ne kadar olacak?

Akıllı telefon alırken artık kalıplaşmış olan marka ürünlerinden ziyade alternatif olarak yer alan ve kalitesi ile dikkatleri çeken markalara da bakmak gerekir.

A+A-

Son zamanların en çok dikkatlerini çeken OPPO Find X2 ürünü büyük  bir yankı oluşturacak gibi duruyor. Hem kamerası hem de işlemci performansları sayesinde oldukça ilgi görüyor. Hem estetik açısından da çok farklı bir görünümünün olması büyük bir merak uyandıracak. Üstün performansa sahip akıllı telefon olması kısa sürede ilk sırada yer almasına yardımcı olacak.

Oppo Find X2 özellikleri nelerdir?

OPPO Find X2 karizmatik ve şık bir yapısının olmasından dolayı bir hayli beğeni topluyor. Sonsuz bir şekilde yer alan ekran tasarımı ile fark yaratacak. Ön panel kısmında yer alan Gorilla Glass 6 teknolojisi sayesinde güçlendirilmiş olarak yer alan geniş ekranı 6.7 inç oluyor. Aynı zamanda bu kadar güçlü bir ekran olması darbelere ve çizilmelere karşı da dayanıklı olmasına olanak sunuyor. Köşe kısımlarının kavisli olmasının yanı sıra tek el ile bile rahat bir şekilde tutulmaya olanak sağlıyor. Çerçevesiz olarak yer alan tasarımı sayesinde beklenen sonuç yer alıyor.

Oppo Find X2 içerisinde yer alan alüminyum gövde tasarımları ile şık bir görüntü sunuyor. Işığı kıracak düzeyde yer alan kapak tasarımı ile herkesi kendisine hayran bırakacak. Sadece 209 gr ağırlıkta olması ise rahat bir taşıma sunuyor. Hem hafif hem de ince yapısının yanı sıra güçlü bir görüntüye sahip. Ses kontrol için yer alan tuşlar sayesinde muhteşem bir görüntü sergilenecek. Modern arka panel tasarımlarının yer alması telefona daha farklı bir hava katıyor. Sonuç olan kısma bakılacak olur ise hem görünüm hem de tasarım açısından en iyiler arasında yer alacak.

OLD ekran teknolojisi sayesinde cihaz, aynı süreç içerisinde 3K ultra HD görüntü sunarak yer alıyor. Benzersiz bir renk yoğunluğu ve canlılığının olması ürün hakkında kaliteli bir görüntü gelmesine olanak veriyor. Hem oyunlarda hem de multimedyalarda büyük bir rahatlık olacak. Bilhassa da 3A sınıfı olarak yer ala oyunlar adına gerekli olan performans değerlerini tam anlamı ile sunuyor.

Gün boyunca sorunsuz kullanıma uygun.

OPPO Find X2 cihazı yüksek hızı ile akıllı telefonların başında geliyor. Kamera konusunda üstün özelliklerin yer alması birçok cihazdan ayrılmasına olanak sunuyor. 48 MP çözünürlük ile satışa sunulan cihaz son derece herkesi kendisine hayran bırakacak resimler çekecek. Muhtemel olarak yer alan titreme ya da kayma sorunları cihaz içerisinde yer almıyor.

OPPO Find X2 kamerası sayesinde her türlü çekim için optimize edilebilir halde yer alıyor. Daha çok benzersiz görüntüler çekmek için en uygun cihaz. Son yıllar içerisinde en çok konuşulacak olan yapay zekası sayesinde kamera daha hızlı ilerliyor. 4K özelliğinde yer alan videolar da çekmek mümkün.  120 derecelik olan açılara kadar yakalama alternatifi olan bu cihaz her anı yakalayacak.

OPPO Find X2 gelişmiş olan akıllı cihazların başında geliyor. Bataryası sayesinde ise gün boyu en ufak sorun olmadan rahat kullanımı olacak. 4200 mAh değerinde olan batarya ile gün içerisinde aynı performans ile devam etmek mümkün.

Sonuç olarak sizler de akıllı cihazları inceliyor ve almayı düşünüyorsanız 2020 yılının en iyi cihazları arasında yer alan OPPO Find X2 için de şans vermelisiniz.

OPPO Find X2 fiyatları ne kadar?

Herkesi kendisine her açıdan hayran bırakacak OPPO Find X2; ülke sınırları içerisinde şuan internet satışlarına çıkarıldı. İnternet satışı ise 9 bin 999 TL civarında alıcılarını bekliyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.