1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Oppo F15 Türkiye’ye Geliyor! Oppo F15 Özellikleri ve Detayları
Oppo F15  Türkiye’ye Geliyor! Oppo F15 Özellikleri ve Detayları

Oppo F15 Türkiye’ye Geliyor! Oppo F15 Özellikleri ve Detayları

Sahip olduğu teknoloji ve fiyatı ile dünya çapında büyük ilgi gören Oppo F15 modeli yakın zamanda ülkemizde satışa sunuluyor.

A+A-

Dünya genelinde yaşanan rekabette kalite ve teknolojiyi son derece başarılı bir şekilde bir araya getiren ve uygun fiyatlarla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Oppo firması yeni modelleri ile Türkiye piyasasına damga vurmaya hazırlanıyor. Uygun fiyat aralıkları ile ülkemizde ki yeni cep telefonu taksit sınırlandırmasından etkilenmeyen Oppo markasının yeni F15 modeli teknolojiyi en iyi şekilde sunarken fiyatı ile de büyük memnuniyet yaratacağı konuşuluyor.

Oppo F15Özellikleri

OppoF15 tasarım anlamında sportif görünümü ve ergonomik yapısı ile ön plana çıkıyor. Bu modelin ekran gövde oranının 83,7 olacağı ön görülüyor. Beyaz ve siyah seçenekleri ile satışa sunulan bu modelin 172gram olan ağırlığında ve7.90 mm kalınlığı ile tasarım anlamında oldukça tatminkar olacağı ön görülüyor.

Oppo F15 özellikleri ise şu şekildedir; ekran boyutu olarak 6,4 inç olan model de ayrıca FHD+, 1080 x 2400 piksel, Piksel yoğunluğu olarak ise 409 PPI, Amoled ekran, Cornnig Gorilla Glass5, çizilmeye dirençli cam, çentikli ekran, çerçevesiz tasarımözellikleri ile tüm tasarım beklentilerine en üst karşılığı verdiği görülüyor.

8 çekirdekli, 2,1 GHz hızında Helio P70 kullanan bu model ayrıca 8GB RAM, 128 GB dâhili bellek alanı seçenekleri bulunmaktadır. Hızlı şarj özelliği olan 4000 mAh batarya kapasitesi bulunmaktadır. Bu modelin resmi satış fiyatı henüz belli olmasa da 2100 TL gibi son derece uygun bir satış fiyatı olacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.