1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Onur Akay, Faruk Tınaz'ın kanseri yendiğini açıkladı!
Onur Akay, Faruk Tınaz'ın kanseri yendiğini açıkladı!

Onur Akay, Faruk Tınaz'ın kanseri yendiğini açıkladı!

Onur Akay'dan peş peşe üzücü haberler geldi. Akay, hem Türk sanat müziği camiasından hem Yeşilçam'dan üzücü haberler verdi.

A+A-

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında "Felaket Tellalı" lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay'ın kanserle mücadele ettiğini duyururken, Türk sanat müziğinin usta ismi Faruk Tınaz'ın da kanseri yendiğini açıkladı.

"TİROİD KANSERİ İLE MÜCADELE EDİYOR"

71 yaşındaki Yeşilçam'ın usta ismi Yaşar Kutbay'la görüştüğünü ve Kutbay'ın tiroid kanseri ile mücadele ettiğini söyleyen Akay, "En son "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde "Musa" karakteri ile karşımıza çıkan Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Yaşar Kutbay'la görüştüm. Kutbay maalesef kanserle savaşıyor. tiroid kanserine yakalanan usta oyuncumuz, kemoterapi tedavisi görüyor ve sevenlerinden dua istiyor. Ayrıca Yeşilçam'dan emekli olduğunu söyleyen Kutbay, rahatsızlığı nedeni ile çalışamadığını, ev kirası ödediğini, maddi durumunun kötü olduğunu ve çok zor geçindiğini söyledi. Kadir İnanır'dan Kenan İmirzalıoğlu'na kadar çalışmadığım oyuncu kalmadı ancak sanat dünyası çok nankör, hiçbirinde vefa yok sözlerini dile getirdi." ifadelerini kullandı.

1950 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ve aslen Adanalı olan Yaşar Kutbay, Yeşilçam'da ve televizyon dizilerinde birçok ünlü oyuncu ile kamera karşısına geçmiştir. Kurtlar Vadisi Karadayı, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Çukur dizisi, yer aldığı önemli yapımlar arasındadır. Kutbay, çok sayıda sinema filminde de rol almıştır.

"PANKREAS KANSERİNİ YENDİ"

Onur Akay, meslektaşı Faruk Tınaz'la ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

"Uzun bir aradan sonra, geçtiğimiz günlerde kendisini İbo Show'da yeniden gördüğümüz, Türk sanat müziğinin sevilen sanatçısı Faruk Tınaz'ın da pankreas kanserine yakalandığını ve kanseri yendiğini bir Türk sanat müziği sanatçısı arkadaşımdan öğrendim. Her iki sanatçımıza da acil şifalar dilerim." dedi.

6 Haziran 1956 yılında Adana'da dünyaya gelen Faruk Tınaz, 1980'li yıllara albümleri ile damgasını vurmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.