1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Online Eğitimi Tamamlayan Herkese 40 Bin TL Hibe Desteği! Proje Detayları Belli Oldu…
Online Eğitimi Tamamlayan Herkese 40 Bin TL Hibe Desteği! Proje Detayları Belli Oldu…

Online Eğitimi Tamamlayan Herkese 40 Bin TL Hibe Desteği! Proje Detayları Belli Oldu…

Dev şirketler arasında yer alan Coca Cola harekete geçti. Coca Cola herkese hibe desteği fırsatı sunuyor. 40 bin TL geri ödemesiz para desteği almak isteyenler için başvurular başladı.

A+A-

25 bin TL’lik hibe desteği almak isteyen kişilerin ise 2 gün süren online eğitim sürecini tamamlaması gerekiyor. Coca Cola kız kardeşim adlı projesi içerisinde 2021 yılında hayata geçirmeyi hedeflediği hibe programı ile Covid-19 sebebi ile oldukça büyük etkiler alan gıda sektöründe faaliyette bulunan girişimci kadınlara gelişme hibesi verecek.

Ocak ve Mart aylarında gerçekleştirilecek olan İkinci Kız Kardeşim Hibe programı ile 29 girişimci kadına toplam 25 Bin TL ve sadece bir girişimci kadına 40 Bin TL ödülü olmak üzere toplamda 765 bin TL’lik destek sağlanması hedefleniyor.

Coca Cola TOBB ile beraber düzenlenen programa başvuruda bulunmak isteyenlere sunduğu özel bir şart var. Bu şart Kizkardeşim.net sitesine giriş yaparak online eğitimleri tamamlamak ve sertifika sahibi olmak. Başvuru yaptıktan sonra ön elemeden geçmiş olan kadınlardan; en fazla puana sahip olanlar programa davet edilecek. Gelen katılımcılar 2 günlük bir kamp süreci yaşayarak orada hızlandırıcı eğitimlere tabi tutulacaklar.

En Fazla Puan Alan Hibeyi Alacak…

Finalde hibe alma şartları kapsamında en fazla puanı alan kişilerden 30’u hibe almaya hak kazanmış olacak. Hibe kampının son günü online final töreni yapılacak. Program kapsamında, yeme – içme sektöründe çalışmakta olan kadın girişimcilerin istihdam sağlamaları için; kız kardeşim projesinde seçilmiş olan 30 kadının yaptığı / yarattığı lezzetler tanıtılacak. Yapılan program girişimci kadınların kendilerini markalaştırmalarına maddi anlamda destek olurken aynı zamanda eğitim desteği de almalarını sağlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.