1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Önce Sefirin Kızı, Sonra Doğduğun Ev Kaderindir… İzleyiciler Yapılan Yanlışa Büyük Tepki Gösterdi!
Önce Sefirin Kızı, Sonra Doğduğun Ev Kaderindir… İzleyiciler Yapılan Yanlışa Büyük Tepki Gösterdi!

Önce Sefirin Kızı, Sonra Doğduğun Ev Kaderindir… İzleyiciler Yapılan Yanlışa Büyük Tepki Gösterdi!

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir hikayesinde olaylar çok farklı bir hal alıyor. Meydana gelen yarış sırasında düşen reyting oranlarında senaristler bir anda hikayede beklenmedik detaylar oluşturmaya başladı.

A+A-

Fakat meydana gelen hata akıllara bir anda Sefirin Kızı dizisini getirdi. Gediz karakterinin değişimi bir anda şok etkisi yaratmıştı. Mehdi dizi başında çok farklı bir imaj çizerken bir anda Sefirin Kızı dizisindeki Gediz’in harcaması gibi yön değiştiriyor.

Her Çarşamba akşamının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir; senaryo adeta çok farklı bir hal aldı. Fakat izleyici alıştıklarının dışına çıkılmasını bir türlü kabul edemiyor. Son zamanlarda reytingler üzerinde meydana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep ve Mehdi arasındaki suların durulmamasına neden oluyor.

Mehdi bir anda çok farklı bir karakter olarak imajını değiştirmesinin ardından akıllarda bir anda Sefirin Kızı dizisindeki Gediz’in harcanma şekillerini getiriyor. Mehdi adeta artık kaderini senaristlerin eline bırakmış bir şekilde izlenim bırakıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde neler oluyor?

Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol baş rollerinde ekranlara gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Barış karakteri ile Engin Öztürk katıldığı andan beri hikayede ciddi anlamda değişiklikler meydana geldi. Barış dizi genelinde Zeynep’e farklı öğütler vererek onun Mehdi’den uzaklaşmasını sağlarken nasıl bir yol izleyecek olduğu da merak konularından bir tanesi oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde meydana gelen değişim artık akıllarda sadece Sefirin Kızı dizisinin oluşmasına neden oluyor. Gediz karakteri bir anda kaderini senaristlere bırakarak adeta reyting uğuruna harcanmıştı. Bu sefer de yine reyting uğruna harcanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Mehdi oldu.

Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakteri ile başarılı bir performans sergileyen Uraz Kaygılaroğlu; uzun süre boyunca güleç, herkese yardım eden, sevmeyi ve sevilmeyi çok güzel bilen, gerekirse bazı olaylarda geride durmaktan çekinmeyen bir karakter olarak ekranlara geliyordu. Bir anda kötülük yapmaya başlayan, hırslarına karşı yenik düşen ve ilk başlarda anlatılan karakterden çok uzak birisi olduğunu gösteriyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de Mehdi karakteri ile ekranlara gelen İbrahim Çelikkol da şu an aynı durumu yaşıyor. Dizi genelinde ilk başlarda, kendi halinde olan, sürekli işinde gücünde olan, ailesine karşı ciddi anlamda bağlı, herkese karşı yardım etmeyi seven bir halde gelmişti.

Fakat son bölümlerde Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ekranlara gelen Mehdi karakteri çok farklı bir hal aldı. Zeynep’e karşı olan aşkı ve sevgisi bir anda takıntı haline gelen Mehdi’nin artık ne yapacağı tam olarak belli olmayan, çok tehlikeli ve gerçekten de psikopata doğru giden birisi olmaya başladığını gösteriyor. Fakat son zamanlarda hem Gediz hem de Mehdi karakterleri reytingler uğruna senaristlerin kararı ile harcandı. Bu iki karakter için de adeta hikayenin sonu tamamlanıyor gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.