1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Ömer dizisi Ön Yargıları Yok Etti! Dizinin hayranları, Gamze ve Ömer'in aşkına inanarak sıkı takip etmeye başladı...
Ömer dizisi Ön Yargıları Yok Etti! Dizinin hayranları, Gamze ve Ömer'in aşkına inanarak sıkı takip etmeye başladı...

Ömer dizisi Ön Yargıları Yok Etti! Dizinin hayranları, Gamze ve Ömer'in aşkına inanarak sıkı takip etmeye başladı...

Star TV'de Pazartesi akşamları Ömer adlı dizi projesi yayınlanıyor. Dizi projesi her hafta önyargıları kırmanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Seyirciyi aşka inandıran bir aşk hikayesinin varlığı Ömer dizisi sayesinde gerçekleşir. Ömer ve Gamze'nin aşkını kucaklayan seyirciler, ilerleyen haftalarda yaşanacak gelişmeleri merak ederek diziyi takip ediyor.

A+A-

Kocasından boşanmış ve çocuğu olan bir kadının kendisinden yaşça küçük bir erkekle evlenmesi günümüz sosyal dünyasında kabul gören bir durum olarak bilinmez. Star TV'de Ömer isimli dizi projesi yayınlanmaktadır.

Önyargıları yıkan proje her hafta ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor.İzleyiciyi aşka inandıran bir aşk hikayesinin varlığı Ömer dizisi aracılığıyla gerçekleşiyor.İzleyici Ömer ve Gamze'nin aşkını kucaklayarak takip ediyor. Önümüzdeki haftalarda yaşanacak gelişmeler merakla beklenen dizide, iki karakterin aşkına destek sosyal medyada da paylaşılıyor.

Böyle bir durumun aileler için büyük sorun yaratacağı öngörülmekte olup, eşinden boşanmış ve çocuğu olan bir kadının kendisinden yaşça küçük bir erkekle evlenmesi günümüz sosyal dünyasında kabul gören bir durum olarak bilinmemektedir.

Elbette Ömer dizisinde Gamze ve Ömer karakterleri başkalarının ne dediğini umursamamış ve hayatlarını yaşamayı seçmişlerdir. Dizinin hayranları, Gamze ve Ömer'in aşkına inanarak projeyi takip etmeye devam ediyor. Seyirci ön yargıları bir kenara bırakarak mutlu olduğunu görmek istiyor.

Senaryonun ilerleyişiyle ilgili bazı eleştiriler gelse de seyircinin genel hikayeden keyif almaya devam ettiği görülüyor. Başlangıçta Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır ikilisinin nasıl bir dizi çifti olacağı konusunda şüpheler vardı. Öte yandan dizinin yeni bölümleri yayınlanmaya başlamasının ardından,

İlk 5 bölümü geride kalan projenin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler de merakla bekleniyor. Seyirci, Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın yüksek ekran uyumu ve enerjisinden memnun. Diziye katılan Simay Barlas da projede Sümeyye karakterini canlandırıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.