1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Okullar 15 Şubat’ta Yüz Yüze Eğitime Geçecek mi? Bilim Kurulu Okulların 15 Şubatta Açılmasını Erken Buldu… İşte Okulların Açılacağı Yeni Tarih
Okullar 15 Şubat’ta Yüz Yüze Eğitime Geçecek mi? Bilim Kurulu Okulların 15 Şubatta Açılmasını Erken Buldu… İşte Okulların Açılacağı Yeni Tarih

Okullar 15 Şubat’ta Yüz Yüze Eğitime Geçecek mi? Bilim Kurulu Okulların 15 Şubatta Açılmasını Erken Buldu… İşte Okulların Açılacağı Yeni Tarih

Pek çok kişi, okulların ne zaman yüz yüze eğitime geçeceğini merak ediyor. Bilindiği gibi Bilim Kurulu koronavirüs toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantıya göre Bilim Kurulu üyeleri, okulların 15 Şubat’ta açılmasının erken olacağına dair bir görüş birliğine vardı.

A+A-

27 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısı dahilinde koronavirüs ile ilgili pek çok konu konuşuldu. Koronavirüs kısıtlamalarının da konuşulduğu toplantıda, okulların ne zaman örgün öğretime geçeceği gündem oluşturan konulardan bir tanesi oldu. Bilim Kurulu üyeleri 15 Şubat’ın yüz yüze eğitim için erken bir tarih olduğunu ifade etti. 15 Mart’ın çok daha uygun olduğu, Bilim Kurulu üyelerinin görüş birliğine vardığı meselelerden bir tanesi.

Öğretmenler Aşılanmadan Okulların Yüz Yüze Eğitime Geçmeyeceği Kararına Varıldı!

Bilim Kurulu bağlamında görüşülen konulardan bir tanesi olan okulların yüz yüze geçme tarihinde kriter, öğretmenlerin aşılanması olarak karşımıza çıkıyor. Buna göre öğretmenler aşılanmadan okulların yüz yüze geçmesi kararına varıldı.

Mutant Virüs ile İlgili Alarm

Bilim Kurulu toplantısında, virüsün mutasyona uğramış hali ile ilgili de çeşitli fikir alışverişleri oldu. Bilindiği gibi mutant virüs, Türkiye’de de görülmüş idi.

Restoranların Açılma Tarihi

Bilim Kurulu tarafından konuşulan konulardan bir tanesi de restoranların açılma tarihi idi. Bilim Kurulu üyeler, restoranların açılması ile ilgili aşılanma ve vaka sayılarının düşmesinin kriter olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.