1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Okan Buruktan Şampiyonluk Hayali Açıklaması
Okan Buruktan Şampiyonluk Hayali Açıklaması

Okan Buruktan Şampiyonluk Hayali Açıklaması

Son haftalarda oynadığı futbol ve güçlü kadrosu şampiyonluğun adayları arasında gösterilen Medipol Başakşehir’in teknik direktörü Okan Burak’tan şampiyonluk açıklaması geldi.

A+A-

Ligin ikinci yarısına 4-1’lik etkileyici Yeni Malatyaspor galibiyeti ile başlayan Medipol Başakşehir takımında şampiyonluğa olan inancın arttığı görülüyor. Medipol Başakşehir’in teknik direktörü Okan Burak teknik direktörlük kariyerinde ilk defa şampiyonluk hayali kurduğunu açıkladı.

Şuan itibari ile lig lideri Sivasspor olsa da liderin 4 puan gerisinde olan Başakşehir takımının hem kadro kalitesi, hem formu hem de Okan Buruk faktörü şampiyonluk yolunda en büyük aday olarak gösteriliyor.

Geçtiğimiz yıllarda şampiyonluk anlamında birçok defa şans yakalayan Medipol Başakşehir takımının bu seneki en önemli farkı hem oyuncuların hem de teknik kadronun şampiyonluğa olan inançları gösteriliyor.

Bu doğrultuda Başakşehir için tek handikabın Avrupa kupalarında devam edilmesinden dolayı takımın mental anlamda yıpranabilmesi olarak gösteriliyor.

Fenerbahçe Maçı Belirleyici Olacak

Medipol Başakşehir cephesinde şampiyonluk anlamında en önemli maçlardan birisi de gelecek hafta Cumartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maç olacak.

Medipol Başakşehir takımı her ne kadar oldukça formda olsa da evinde bu sene Türkiye’nin en etkili performansı gösteren ve rakiplerini büyük baskı kuran Fenerbahçe maçının oldukça zor geçeceği tahmin ediliyor.

Başakşehir’in bu maçtan alacağı en kötü beraberlikle büyük bir avantaj sağlayacağı düşünülüyor. Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı önümüzdeki haftanın en önemli maçı olarak ön plana çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.