1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Okan Bayülgen olay açıklamalarda bulundu! Cumhurbaşkanı’na şikayet edildiği için 2,5 sene işsiz kaldı…
Okan Bayülgen olay açıklamalarda bulundu! Cumhurbaşkanı’na şikayet edildiği için 2,5 sene işsiz kaldı…

Okan Bayülgen olay açıklamalarda bulundu! Cumhurbaşkanı’na şikayet edildiği için 2,5 sene işsiz kaldı…

Sevilen ünlü sunuculardan bir tanesi olan Okan Bayülgen; Armağan Çağlayan tarafından sunulan gör beni isimli program sırasında şok eden açıklamalarda bulundu. Adeta her sözü gündem yarattı. Okan Bayülgen kendisini Cumhurbaşkanına şikayet etmelerinin ardından tam 2,5 sene boyunca işsiz kalmak zorunda olduğunu açıkladı.

A+A-

Okan Bayülgen 196sekiz isimli olan kanalda konuk oldu. Altın kelebek ödüllerini sunduğu sırada Diriliş Ertuğrul dizisindeki ekip ile aralarında gergin anlar oldu. Bu durum karşısında kendisini Cumhurbaşkanına şikayet ettiler. Gelen bu şikayetin ardından tam 2,5 sene boyunca işsiz kaldı. Bu süreçlerde kendi işlerine yoğunlaşarak tam 4 iş yeri sahibi olmayı başardı.

Sırf kendisini şikayet ettikleri ve 2,5 sene işsiz kalmasına neden oldukları için her gün kendine gitmek için bir iş yeri yaptığın ve bu sayının 4e kadar çıktığını anlattı.

Okan Bayülgen program sırasında şok eden açıklamalarda da bulundu. Onların kendisini 2,5 sene boyunca işsiz bırakmaları aslında Fransa’da bankaya götürülen paraların vergilerinin tamamının ödendiği, o zamanlarda iktidarda yer alan yakın iş adamları milyarlarca dolar çıkartmaya devam ederken orada gelen üç kuruş parayı kızının okuması için tuttuğunu dile getirdi. Oradaki parasını alarak burada iş sahibi olduğunu da açıkladı.

Bodrum’da yer alan kulübüne gelen herkesin şok olduğu, İstanbul sınırlarında yaptığı kabare yatırımı ile de turistlerin geldikleri zaman bu nasıl bir şey ya diye hayret ettiklerini anlattı.

300 kişilik kabare ve altında kulüp

 Dünyanın en ufak bir yerinden bile kopya çekilmeden çok iyi mimar ve mühendisler ile çalışma hayatına devam ederek 300 kişilik kabare altına da kulüp yaptığını açıkladı. Her ne kadar insanlar kendisini 2,5 yıl boyunca işsiz bırakmak için uğraşmış olsa bile kendisi bu sürede tam 4 iş yeri açacak kadar hırslı ve başarılı olduğunu da açıkladı. Başka bir ülkeye gitmeyi düşünmediğini ve her an burada yer almak istediği için kendisini ortağı olmadan para kazanan ve mekancı yapmalarını sağladıklarını anlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.