1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Oğuzhan Koç nişanlısı Demet Özdemir hakkında fena konuştu! oğuzhanın cümlesi şoke etti “Evlilik öncesi bu cümle oldu mu?”
Oğuzhan Koç nişanlısı Demet Özdemir hakkında fena konuştu! oğuzhanın cümlesi şoke etti  “Evlilik öncesi bu cümle oldu mu?”

Oğuzhan Koç nişanlısı Demet Özdemir hakkında fena konuştu! oğuzhanın cümlesi şoke etti “Evlilik öncesi bu cümle oldu mu?”

Son yılların en çok konuşulan ünlü çiftlerinden olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, aldıkları evlilik kararıyla milyonları şaşkına çevirmişti. 2021 yılında aşk yaşamaya başlayan, 2022 yılbaşı öncesinde beklenmedik bir kararla ayrılık kararı alan ve 2022 yılında Sevgililer Günü’nde Oğuzhan Koç’un evlilik teklifi ile yeniden aşk yaşamaya başlayan Özdemir ve Koç çifti, şimdilerde evlilik...

A+A-

Son yılların en çok konuşulan ünlü çiftlerinden olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, aldıkları evlilik kararıyla milyonları şaşkına çevirmişti. 2021 yılında aşk yaşamaya başlayan, 2022 yılbaşı öncesinde beklenmedik bir kararla ayrılık kararı alan ve 2022 yılında Sevgililer Günü’nde Oğuzhan Koç’un evlilik teklifi ile yeniden aşk yaşamaya başlayan Özdemir ve Koç çifti, şimdilerde evlilik yolunda ilerliyor.

Ünlü çiftten Oğuzhan Koç, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programında yaptığı açıklamalarla, nişanlısı Demet Özdemir ile arasındaki ilişkiye dair çarpıcı detaylar paylaştı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, burada yaptığı açıklamada hem Demet Özdemir’e olan aşkını hem de Özdemir ile ilişkisinin kendi hayatına neler kattığını birer birer anlattı. İşte detaylar…

OĞUZHAN KOÇ İLİŞKİSİNİ AÇIK AÇIK ANLATTI

Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programında açıklamalarda bulunan Oğuzhan Koç, 26 Ağustos’ta nişanlısı ünlü ve güzel oyuncu Demet Özdemir ile dünya evine girecek. Programda single çalışmasının isminden yola çıkarak açıklamalarda bulunan Koç “Aşkın beni yendiği çok ortada. Her şeyiyle. Şarkının adı da ‘Aşk Beni Yendi’. Kalpten, ruhtan öyle geldi. Bence birini çok sevmek insanı çok daha üretken hale getiriyor. Hakikaten birine aşkla bağlıysan o sana şarkılar yazdırıyor. Ben de bunun pozitif yansımalarını çok daha fazla görüyorum” dedi.

DEMET ÖZDEMİR’İ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!

Oğuzhan Koç, programda nişanlısı Demet Özdemir hakkında yaptığı açıklamada ise “Demet çok gerçek biri. Tanıdım en gerçek, en enerjik, en pozitif insan olabilir” sözlerini dile getirdi. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, “Sevgilinin odasında bir obje olsan ne olurdun?” sorusuna karşılık ise “Sevgilimin odasında bir obje olsam ayna olurdum. Yansıyayım ona, kendini göstereyim” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.