1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrıversin Tekrar Barışıyor mu?
Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrıversin Tekrar Barışıyor mu?

Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrıversin Tekrar Barışıyor mu?

5 yıllık mutlu birlikteliklerini sürpriz bir kararla bitiren Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrıversin’in tekrar barışacakları magazin kulislerinde konuşuluyor.

A+A-

Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrıversin aşkı 2019 yılının Ekim ayında hiç kimsenin beklemediği bir şekilde son bulmuştu. Aradan geçen zaman zarfında hem Oğuzhan hem de Yağmur cephesinde yeni bir aşk gelişmesi yaşanmaz iken kulislerde Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrıversin’in tekrar bir araya gelecekleri iddia ediliyor.

Oğuzhan Koç, önceki akşam yakın arkadaşı İbrahim Büyükak ile birlikte eğlendiler. Eğlenmek için gittikleri mekân çıkışı görüntülenen yakın arkadaşlardan Oğuzhan Koç'a Yağmur Tanrısevsin ile ayrılığı soruldu.

Oğuzhan Koç Yağmur haricinde ki bütün sorulara oldukça bet ve eğlenceli cevaplar verirken eski sevgilisi ile ilgili soruya cevap vermemeyi tercih ettiği görüldü.

Hayat Devam Ediyor

Oğuzhan Koç magazin muhabirlerinin ısrarlı soruları üzerine ‘’Hayat devam ediyor. Aşka küsmedim’’ şeklinde verdiği yanıt ikilinin tekrar barışma ihtimallerinin olduğu yönünde yorumlanıyor.

Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrıversin arasında yaşanan ayrılıktan talebin Yağmur’dan geldiği belirtilirken ikilinin ayrılığı sonrasında Oğuzhan Koç eski sevilisi ile ilgili olarak sosyal medya hesabından ne kadar fotoğraf ve paylaşım varsa hepsini kaldırmıştı.

Oğuzhan Koç’un yakın çevresine Yağmur’u unutmadığını söylediği iddia ediliyor. Yaşana bu gelişmeler neticesinde yakın zamanda Yağmur ve Oğuzhan Koç barıştı haberlerini duymanın sürpriz olmayacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.