1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Öğretmen dizisi hangi kanalda saat kaçta! Öğretmen 2. bölüm fragmanı
Öğretmen dizisi hangi kanalda saat kaçta! Öğretmen 2. bölüm fragmanı

Öğretmen dizisi hangi kanalda saat kaçta! Öğretmen 2. bölüm fragmanı

Öğretmen dizisinin yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Öğretmen 2. bölüm fragmanında Küçükkapı Lisesi’ni bombalayan Akif’in haberlerinin basına yansıması çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı.

A+A-

FOX TV'de geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekran macerasına başlayan Öğretmen bu hafta 2. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. 11 Mart 2020 Cuma saat 20:00'da.. Fox TV'de 2. bölümü için gün sayıyor:

Öğretmen dizisi ilk bölümüyle 4 Mart 2020 Çarşamba saat 20:00’de.. Tekrarı aynı gece saat 22:20’de.. 5 Mart 2020 Perşembe saat 00:15’de de tekrarı ekrana gelecek. Tekrarı 6 Mart 2020 Cuma saat 20:00’da..

Heyecanlı gelişmelerin yer aldığı Öğretmen yeni bölüm fragmanı 2. bölümden önce diziseverlerin karşısına çıktı.

Akif Öğretmen'in içinde bulunduğu durumdan nasıl kurtulacağı fragmanla beraber merak konusu oldu.

Dizinin yeni bölümünü takip etmek isteyenler ise Öğretmen 2. bölüm ne zaman sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte, Öğretmen yeni bölüm fragmanı...

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Öğretmen dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla sosyal medyada gündem oldu. Dizi, başrol oyuncusu ile de La Case De Papel dizisindeki Profesör'e benzetildi.

FOX TV'nin merakla beklenen gençlik dizisi Öğretmen, ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Liselerdeki öğrencilerin davranışlarına ayna tutan bir yapım olan Öğretmen dizisinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol gibi önemli isimler buluştu. İntihar eden Rüya ile Akif öğretmen ve eşi arasında nasıl bir bağlantı olduğunu çözmeye çalışan izleyiciler diziyi ilk bölümden Twitter'de trend yaptı.

İZLEYİCİLER HAYRAN KALDI

İlk bölümündeki giriş sahnesi ve sonrası yaşanan gelişmelerle izleyiciyi ekrana kilitleyen dizi, sosyal medya kullanıcılarının takdirini topladı. Günümüzdeki gençlerin davranış ve tutumlarına dikkat çeken dizi, başrol oyuncusu İlker Kaleli'nin muhteşem performansıyla izleyicilerden tam not aldı.

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Kusursuz bir planla bir sınıf öğrencisini rehin alan Akif öğretmenin performansı akıllara La Casa De Papel dizisinin başrol oyuncusu Profesör'ü getirdi. Akif öğretmen, hayata geçirdiği planı, öz güveni, kendinden emin duruşu ve tarzı ile Profesör'e benzetilince Twitter'da binlerce paylaşım yapıldı.

İşte dizi için yapılan bazı yorumlar...

ogretmen-dizisi-izle.jpgogretmen-dizisi-il-bolum-izle.pngogretmen-dizisi-1-bolum.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.