1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Öğretmen dizisi hangi kanalda, hangi gün, saat kaçta? 3. bölüm fragmanı izle
Öğretmen dizisi hangi kanalda, hangi gün, saat kaçta? 3. bölüm fragmanı izle

Öğretmen dizisi hangi kanalda, hangi gün, saat kaçta? 3. bölüm fragmanı izle

FOX TV'de geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekran macerasına başlayan Öğretmen bu hafta 2. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. 18 Mart 2020 Cuma saat 20:00'da Fox TV'de 3. bölümü için gün sayıyor. Öğretmen dizisi 3. bölüm fragmanı izle

A+A-

İlginç konusuyla dikkat çeken ve farkındalık yaratan Öğretmen dizisinin 3. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Akif Erdem'in sevgilisi Zeynep komadan çıktıktan sonra şok bir itirafta bulunuyor. Zeynep Akif'in kendisine bilerek çarptığını ve kaza olmadığını açıklıyor.

AKİF, POLİSLERİ TEHDİT EDİYOR

Mr. Hiiragi's Homeroom isimli Japon yapımı bir dizinin uyarlaması olan Öğretmen dizisi 18 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 3. bölümünde Akif Erdem'in büyük sırrı çözülüyor. Komiser Yılmaz'ı arayan Akif "Size birazdan bir video göndereceğim. Ama bunu bizim sınıftan kimin çektiğini bulamıyoruz. Eğer akşam 8'e kadar kimin çektiğini bulamazsanız, sınıftan 5 öğrenciye daha veda etmek zorunda kalacağız" sözleriyle herkesi tehdit ediyor.

ZEYNEP HER ŞEYİ HATIRLIYOR

Diğer yandan ise Akif'in trafik kazasında komaya giren sevgilisi Zeynep uyanıyor. Zeynep kendine geldikten sonra, yaşadığının kaza olmadığını ve Akif'in kendisine bilerek ve isteyerek çarptığını söylüyor. Emniyet Müdürü Metin'i arayan Kenan ise, Zeynep'in her şeyi hatırladığını söylüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler