1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Oğlak Burcunun Bilgiç Tavırları Dikkat Çekiyor
Oğlak Burcunun Bilgiç Tavırları Dikkat Çekiyor

Oğlak Burcunun Bilgiç Tavırları Dikkat Çekiyor

Oğlak burcu toprak elementindendir ve kahverengi, siyah renkleri oldukça çok severler. Uğurlu günleri Cumartesi’dir ve Satürn'ün etkisi altından bir türlü kurtulamazlar. Sen de bir oğlak burcu insanısın. Disiplini ve öz kontrolü çok seviyorsun.

A+A-

Oğlak burcu toprak elementindendir ve kahverengi, siyah renkleri oldukça çok severler. Uğurlu günleri Cumartesi’dir ve Satürn'ün etkisi altından bir türlü kurtulamazlar. Sen de bir oğlak burcu insanısın. Disiplini ve öz kontrolü çok seviyorsun. Aynı zamanda sorumluluğu üzerine alarak güç işlerde başarıyı elde edebiliyorsun. Genellikle ciddi tavırlar sergilemek senin doğanda var. Hem özel hayatında hem de mesleki yaşantında bağımsızlığını kontrol altına almaktan hoşlanıyorsun. Bu yüzdendir ki ikili ilişkilerinde birazcık zorlanıyorsun. Öyle ki evlenme teklifi yapmak bile sana büyük bir işkence haline geliyor. Boğa ve başak burcu ile mükemmel bir üçlü oluşturabilirsiniz. İş hayatınızda süper güç oluşturarak zamanınızı iyi değerlendirebilir ve başarıdan başarıya koşabilirsiniz.

Oğlak Burçları Asla Affetmez

Sana yapılan kötülüklere unutmamak gibi bir huyun var. Bu yüzden insanlara karşı zaman zaman zaman soğuk davranıyor ve onların sana karşı gösterdiği saygısız davranışları bir türlü affedemiyorsun. Geçmişe takılıp kalma gibi bir huyun yok. Ancak olumsuz durumlar seni çok etkiliyor. Bazı durumlarda kendinle yüzleşmekten korkuyor, panik içinde etrafa saldırabiliyorsun. Basit bir olayı bile korkunç bir şeye dönüştürmek senin yapabileceğin sıradan işler arasında. Ancak kendini kontrol et ve içindeki canavara dur demeyi bil. Karşındaki insana da içindeki sevgiyi belli et. Onu kaçırmamak için bir an önce evlenme teklifi fikrini hayata geçir.

Oğlak Burcunun Kalbini Kazanmak Kolay Değil

  • Oğlak burçları ikili ilişkilerde genelde kırılgan olurlar. Bu yüzden ömür boyu birliktelik yaşamak için eşini seçme konusunda kırılganlığı bırak ve kalbinin sesini dinle.
  • Duygusal problemleri konuşarak halledebileceğini biliyorsun. Bunun için biraz çaba göstermen gerekiyor ve karşındaki kişiye şefkatli davranman lazım. Sonuçta ne olursa olsun bir emek vermeden hiçbir şeye ulaşamazsın.
  • Sürekli bir kendini geliştirme çabası içerisinde olduğun için sorunlara spekülatif yaklaşmak yerine pratik çözümler üretmek yolunu deneyebilirsin.
  • Akıllı ve istikrarlı davranmak seni daha güvenilir kılacaktır. Ayrıca sevdiğin kişilere karşı sadık olmak ve iyi bir dost olarak insanların yanında kalmak seni oldukça mutlu ediyor.
  • Kalbini partnerine aç ve hayatının sonuna kadar birlikte geçirebileceğin insana bir an önce evlenme teklifi yap.

Para senin için bir tasarruf sağlayarak biriktirdiğin araç. Bu nedenle kendini borçlu hissettiğinde birikimini kullanarak uzun vadeli bir yatırım gerçekleştirebilirsin. Yakınlarına olan borçlarından korkma. Elinden geleni yapıp çalışarak bunun üstesinden gelebileceğini gayet iyi biliyorsun. Hırslı, inatçı ve sorumluluk sahibi yapından dolayı kariyerinde hızla yükselmek senin elinde. Yeter ki içindeki çekişmelerden kurtul ve hayatına odaklanmayı başar. Kısa sürede büyük işler başarmak için büyük bir sorumluluk sahibi olman gerektiğinin farkına var. Rahat ve çekici tavırların her ne kadar partnerinin ilgisini çekse de zaman zaman riskli durumlarla karşılaşabilirsin. Bunun içinde şefkatli davranarak durumun üstesinden gelmeyi bil. Evlilik teklifi pankartları konusunda da biraz titiz davran.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.