1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. O Ses Türkiye programında Hadise depremi yaşanıyor; Yerine gelecek isim büyük tartışma yarattı
O Ses Türkiye programında Hadise depremi yaşanıyor; Yerine gelecek isim büyük tartışma yarattı

O Ses Türkiye programında Hadise depremi yaşanıyor; Yerine gelecek isim büyük tartışma yarattı

TV 8 ekranlarının en sevilen programlarından bir tanesi olarak yer alan O Ses Türkiye programı içerisinde jüri üyeleri arasında depremler yaşanmaya devam ediyor. Öyle bir hamle meydana geldi ki duyan herkesi şok etti. Hadise cephesinde yaşanan sular asla durulmak bilmiyor. Öyle bir hamle meydana geldi ki Hadise için belirtilen detay yok artık dedirtmeye devam ediyor.

A+A-

TV 8 ekranlarının en sevilen programlarından bir tanesi olarak yer alan O Ses Türkiye programı içerisinde jüri üyeleri arasında depremler yaşanmaya devam ediyor. Öyle bir hamle meydana geldi ki duyan herkesi şok etti. Hadise cephesinde yaşanan sular asla durulmak bilmiyor. Öyle bir hamle meydana geldi ki Hadise için belirtilen detay yok artık dedirtmeye devam ediyor. Olayın perde arkası belli olmaya başladı.

Ekranlarda yer alan ve en iddialı programlardan bir tanesi olmaya devam eden TV 8 kanalının O Ses Türkiye programı içerisinde kimsenin beklemediği ve akıllarına dahi gelmeyecek kadar şok gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son zamanlarda Ebru Gündeş’in boşanmak için dava açtığı eşi RezaZarrab ile yasak aşk hakkında meydana gelen iddialar ile gündemde düşmüyor. Hadise ile ilgili şok eden detaylar insanları şaşkına çevirmeye devam ediyor. Pop müzik camiasının en sevilen isimlerinden bir tanesi olan Hadise program jüri üyeliği hakkında aldığı karar ile ilgili aldığı karar herkesi şok etti. O Ses Türkiye yarışma programı içerisinde jüri üyesi olarak koltukta oturan Hadise jüri üyeliğine veda etme kararı aldı.

Hadise jüri koltuğunu bırakıyor…

Hadise O Ses Türkiye programından ayrılıyor iddiaları ile ilgili çok sert açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yasak aşk konusunda gelen iddiaların ardından Hadise yapmış olduğu açıklama sırasında kimse benim şerefimi ve namusumu lekeleme haddine sahip değildir şeklinde sözlere yer verdi. Konu ile ilgili yapılan haberler için yayın yasağı gelmesi talebinde bulunmuş fakat bu durum her ne kadar onu çok rahatsız etse bile mahkeme tarafından ret edildi. Bu durumun ardından Hadise yerine kim gelecek diye akıllarda birçok soru belirmeye başladı.

Tüm program severlerin ardından Hadise yerine kim gelecek diye söylentilerin ardı arkası kesilmek nedir bilmedi. Kulislere gelen ilk bilgilere bakılacak olduğu zaman O Ses Türkiye jüri üyeliği Hadise yerine Aleyna Tilki oturacak durumları dikkatleri çekmeye devam ediyor. Bu kulislerden gelen bilgilerin ardından sosyal medya mecralarından konu ile ilgili çarpıcı sözler gelmeye devam ediyor. Aleyna Tilki yerine başka birisi mi bulunmadı diye sitemler gelmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.