1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. O Ses Türkiye jürisinden bomba haber! Uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara geri dönüyor!
O Ses Türkiye jürisinden bomba haber! Uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara geri dönüyor!

O Ses Türkiye jürisinden bomba haber! Uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara geri dönüyor!

Magazin gündeminde büyük ses getiren bir haber yayınlandı ve O Ses Türkiye jürisinin verdiği bomba proje detayı sevenlerini oldukça sevindirdi. Bu yıl koronavirüs sebebiyle TV8'de O Ses Türkiye yayınlanmadı ve jüriler de uzun zamandır ekranlarda yoktu.

A+A-

Magazin gündeminde büyük ses getiren bir haber geldi ve O Ses Türkiye jürisinden bomba proje ayrıntısı sevenlerini bir hayli heyecanlandırdı. Bu yıl covid-19 nedeniyel TV8'de O Ses Türkiye sezonu yayınlanmadı ve jüriler de uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Aralarındaki bir isimden müjdeli haber geldi ve hayranları bu habere çok sevinecek. Uzun bir aranın ardından yeni dizi projesi ile ekranlara geri dönecek olan ismin yanında yer alacak kadro da belli oldu. İşte ayrıntılar…

O Ses Türkiye 2021 senesinde covid-19 salgınından dolayı ekranlara gelmedi. TV8'in fenomen yarışması jüri üyeleriyle de bir hayli dikkat çekiyor ve hayatlarına dair bilgiler, gelişmeler merak konusu oluyor. O Ses Türkiye jürisinden sevilen isim uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor, yeni dizisinin kadrosu da belli oldu. Peki hangi dizide rol alacak, başrolü paylaşacağı isimlere dair bilgiler de geldi. İşte ayrıntılar…

MURAT BOZ'UN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Seda Bakan'la Öldür Beni Sevgilim filminde başrolü paylaşan Murat Boz OGM Medya'yla el sıkıştı.

Okul arkadaşı olan 3 bayanın hikâyesini anlatan projede Sevgi karakterinin kansere yakalanmasıyla başlayan süreç olayların akışını değiştirecek.

Dizinin kadrosunda Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu ve Fırat Tanış da yer alacak.

Aile dizilimi konusunun da işlendiği diziyi başarılı kalem Nuran Evren Şit yazıyor, Burcu Alptekin ise yönetecek.

MURAT BOZ KİMDİR?

Murat Boz, 7 Mart 1980'de Ereğli'de Zonguldak'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Karadeniz Ereğli, Zonguldak'ta tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti.

1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesini kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesinde eğitimine devam etti. Aynı senelerde başta Tarkan dahil olmak üzere pek çok şarkıcıya vokalistlik yaptı.

Boz, solo kariyerine 2006 senesinde çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sundu ve çıkışını öven bir çok ödül kazandı. Ardından Şans (2009),Aşklarım Büyük Benden (2011) ve Janti (2016) albümleriyle kariyerini sürdürdü.

Bu albümlerde yer alan "Maximum", "Uçurum", "Para Yok", "Özledim", "Sallana Sallana" ve "Adını Bilen Yazsın" şarkıları Türkiye Resmî Listesi'nde ilk beş başarısı gösterirken "Geri Dönüş Olsa", "Kalamam Arkadaş" ve "Janti" ise zirveye yerleşti.

Şarkıcı, müzikal kariyerinin beraberinde 2014'ten itibaren oyunculuk kariyerine odaklanarak Hadi İnşallah (2014),Kardeşim Benim (2016),Dönerse Senindir (2016) ve Öldür Beni Sevgilim (2019) filmlerinde başrol oynadı.

Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin beraberinde çeşitli firmaların reklam tanıtım yüzüdür ve bu firmaların reklam tanıtım filminde rol almıştır.O Ses Türkiye programının dört jüri üyesinden birisidir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında dört Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral Müzik Ödülü bulunur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.