1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. O bankalardan müjde! 5000 TL Kredi Kampanyası Duyurusu Yapıldı, Acil İhtiyacı Olanlar Alabilecek
O bankalardan müjde! 5000 TL Kredi Kampanyası Duyurusu Yapıldı, Acil İhtiyacı Olanlar Alabilecek

O bankalardan müjde! 5000 TL Kredi Kampanyası Duyurusu Yapıldı, Acil İhtiyacı Olanlar Alabilecek

5000 TL'ye kredi veren 5 banka hızlı bir şekilde kredi onayı vereceklerini Kendi internet siteleri üzerinden duyurduç Detaylar haberimizde...

A+A-

5 bankadan 5000 TL kredi kampanyası Bugün başladı. 5 bankadan 5000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına müracaat yapmak isteyen kişiler kredi notu 1200 ve üstünde olması halinde hemen hızlı bir biçimde kredi onayı alabilecekler. 5000 TL'ye kadar kredi veren bankalar hızlı bir biçimde kredi onayı vereceklerini kendi web siteleri üstünden duyurdular. Banka kredi politikalarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız 5000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi müracaatsu yapabilir ve 36 ay vadeli olarak bu kredileri kullanabilirsiniz. 

DenizBank'tan 5000 TL kredi kampanyası...

Denizbank üstünden ihtiyaç kredisi müracaatsu yapacak olan kişiler 5000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa banka kredi politikalarına uygun olmaları gerekmektedir. 36 ay vadeli sms kredi müracaatsuna işlem yaparak hemen 5 dakika içinde kredi sonucunuzu öğrenebileceksiniz. 5000 TL ihtiyaç kredisi müracaatsu için cep telefonunuzun mesaj kısmından kredim yazın boşluk bırakılır ve TC kimlik numaranızı da yazarak bu mesajı 3280 numarasına gönderin. 5000 TL için müracaatta bulunacak ve kredi notunuz yüksekse daha yüksek birliklerde de onay alacaksınız.

Akbank'tan 5000 TL kredi kampanyası...

Akbank üstünden ihtiyaç kredisi müracaatsu yapmak isteyen müşteriler 5000 TL'ye kadar hızlı bir biçimde kredi onayı alabiliyorlar. Akbank direkt uygulamasını kullanıyorsanız bu bankadan 5000 TL kredi müracaatsu yapabilir 36 ay vadeye kadar hemen kredinizi online olarak kullanabilirsiniz.

Fibabanka 5000 TL kredi kampanyası...

Fibabanka ihtiyaç kredisi müracaatsu yapmak isteyen müşterilere 36 ay vadeye kadar ve ilk taksit ödemelerinde de 3 ay ertelemeli sms kredi kampanyası başlattı... SMS ile kredi müracaatsu yapmak istiyorsanız t.C. Kimlik numaranızı 3422 numarasını mesaj olarak göndererek Bu bankanın kredi kampanyasına katılabilir ve ne kadar kredi onayı aldığınızı görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.