1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. O Bankalar Tek Tıkla Hesabınıza Kredi yatırıyor, Acil İhtiyacı Olan kişilere 60 Ay Vadeyle Verilecek
O Bankalar Tek Tıkla Hesabınıza Kredi yatırıyor, Acil İhtiyacı Olan kişilere 60 Ay Vadeyle Verilecek

O Bankalar Tek Tıkla Hesabınıza Kredi yatırıyor, Acil İhtiyacı Olan kişilere 60 Ay Vadeyle Verilecek

O Bankalardan Tek Tıkla Hesabınıza Yatan Kredi başvurusu nasıl yapılır? Tek tıkla online ve anında kredi kullanacağınız bankalar hangileridir? Hangi koşullarda alabilirsiniz, şartlar neler?

A+A-

O Bankalardan Tek Tıkla Hesabınıza Yatan Kredi başvurusu nasıl yapılır? Tek tıkla online ve anında kredi kullanacağınız bankalar hangileridir? Hangi koşullarda alabilirsiniz, şartlar neler?

3 Bankadan Tek Tıkla Hesabınıza Yatan Kredi müracaatsu nasıl yapılır? Tek tıkla online ve anında kredi kullanacağınız bankalar hangileridir? Hızlı kredi müracaatsu yapacağınız İş Bankası, Akbank ve QNB Finansbank’tan hangi koşullarda kredi alabilirsiniz? Sizlere bu makalemizde online olarak kredi kullanmak isteyenler için bilgiler vereceğiz.

Günümüzde bankalardan kredi almak bir hayli basit olmaktadır. Online olarak müracaat yapabildiğiniz gibi ayrıca banka sizlere bankaya gitmeden de kredi kullandırabilmektedir. Bu durumda bankaların araştırmasını yapmanız gerekmektedir. Online krediler bankaların internet bankacılığı üstünden anında onay verdikleri kredilerdir. Bazı bankalar bu kredileri kullandırırken bazı bankalar yalnızca ön onay vererek banka şubesine gitmenizi istemektedirler. Sizlere bu makalemizde bankaya gitmeden online hesaba yatan krediler hakkında bilgiler vereceğiz.

Tek Tıkla Kredi Almak İçin Şartlar Nelerdir?

Bu kredi için sizlere Akbank, İş Bankası ve QNB Finansbank kampanyalarından bahsedeceğiz. Bu 3 bankadan anında kredi alabilirsiniz. Online olarak kredi müracaatsu yapmak istiyorsanız bu bankalardan hesabınız olması gerekmektedir. Hangi bankadan kredi alacaksanız o bankadan banka hesabınızın olması ve o hesaba bağlı bir internet bankacılığı şifrenizin olması gerekiyor.

Tek Tıkla kredi almak için normal banka kredi şartlarından da yüksek kredi şartına ihtiyacınız vardır. Normalde 1100 ve üstünde kişilere kredi onayı verilirken eğer bankaya gitmeden kredi kullanmak istiyorsanız 1300 ve üstünde bir kredi notunuz banka şartlarına uygun müşteri olmanız gerekiyor. Şartlara uygunsanız vereceğimiz bankalardan kredi müracaatsu yapabilirsiniz.

QNB Finansbank Online Kredi Başvurusu

QNB Finansbank Online kredi müracaatsu için bankanın internet bankacılığını kullanmanız gerekiyor. Banka internet bankacılığını kullanan kişiler şubelere gitmeden kredi alabilirler. 50.000 TL’ye kadar tek tıkla kredi alabilir ve 60 ay vadeli kredi alabilirsiniz. Bankadan kredi müracaatsu için SMS ile ne kadar kredi alacağınızı öğrenebilirsiniz. TC KİMLİK numaranızı 5030’a mesaj atarsanız ne kadar onay alacağınızı görebilirsiniz. QNB Finansbank üstünden aldığınız kredilerde 3 ay erteleme olanağı da vardır.

Akbank Online Kredi Başvurusu

Akbank üstünden online kredi müracaatsu yapacaksanız bu bankanın Akbank Direkt uygulaması üstünden müracaat yapmanız gerekmektedir. Akbank direkt şifresi oluşturduktan sonra kredi müracaatsu yapabilir ve kredi müracaat sonucunu hemen görebilirsiniz. 50.000 TL’ye kadar 60 ay vadeli kredi alabilirsiniz. Kredi müracaat öncesinde isterseniz uygulama üstünden kredi notunuzu da sorgulayabilirsiniz.

İş Bankası üstünden de tek tıkla hesaba anında yatan ihtiyaç kredisi müracaatsu yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi için yapılan bu kredi 40.000 TL’ye kadar verilmektedir. Sizde bu kredileri almak istiyorsanız bankadan bir hesabınızın olması ve iş bankası internet bankacılığı şifresi kullanmanız gerekiyor. İnternet sitesinden ve İş cep uygulaması üstünden kredi müracaatsu yapabilirsiniz. Hızlı kredi menüsüne girdikten sonra müracaat adımlarını tamamlayıp sonucu görebilirsiniz. Kredi onayı alırsanız bankaya gitmeden hesabınıza bu paralar yatacaktır.

Online krediler yalnızca ihtiyaç kredisi için verilmekte. Konut kredisi ve taşıt kredisi almak istiyorsanız banka şubelerine kredi evraklarınız ile başvurabilirsiniz. Verilen bu kredilerde banka onayı almanız durumunda gelir belgesiz kredi kullanacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.