1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. O ATM'den maaş çeken Vatandaşlara müjde! SSK BAĞ-KUR Emeklilerine 10.000 TL sürpriz ödeme! İşte Detaylar...
O ATM'den maaş çeken Vatandaşlara müjde! SSK BAĞ-KUR Emeklilerine 10.000 TL sürpriz ödeme! İşte Detaylar...

O ATM'den maaş çeken Vatandaşlara müjde! SSK BAĞ-KUR Emeklilerine 10.000 TL sürpriz ödeme! İşte Detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan çok önemli bir duyuru geldi. Halkbank'ın ve Ziraat Bankası'nın uzun zamandır beklenen emeklilik promosyonu açıklandı.

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan çok önemli bir duyuru geldi. Halkbank'ın ve Ziraat Bankası'nın uzun zamandır beklenen emeklilik promosyonu açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili bir açıklama yaparak bu yılki kamu bankası promosyon ödemelerinin alınan aylık maaşa göre güncelleneceğini söyledi. Bu açıklamanın ardından, Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından verilen emekli promosyon tutarları da merak konusu oldu. Kamu bankalarının kampanyasına ilişkin son detaylar haberimizde..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 21 Mart'ta Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde katılımcılara seslendi. Erdoğan; konuşmasında "Emekli vatandaşlarımıza güzel bir haberler vermek isterim. İlk kez 2017 yılında emeklilere banka teşviki ödemeye başladık. Kamu bankalarımız ise 2024 yılında promosyon ödeme tutarını aylık ödemeye bağlı olarak 8.000 lira ile 12.000 lira arasında belirlediklerini teyit etti.

Diğer bankalar da bu rakamların altında olmamak üzere promosyon ödemesi yapacak. Bankacılık protokolleri yürürlüğe girdiğinde emeklilerimiz bu ödemeleri maaşlarını aldıkları bankalardan alabilecekler." ifadelerini kullandı.

EMEKLİ BANKASI PROMOSYONLARINDAN NASIL TALEP EDİLİR?

Banka promosyon başvuruları ilgili bankanın şubelerinden, İnternet Bankacılığı veya mobil uygulamalardan, ATM'lerden ve SMS yoluyla yapılabilmektedir. Promosyon ödemelerinden yararlanabilmek için maaş ödemelerinin ilgili bankadan 3 yıl süreyle alınacağını kabul etmek gerekmektedir.

EMEKLİLERE YÖNELİK YENİ KAMPANYALAR BAŞLADI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından hemen sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bir açıklama yaptı ve 25 Mart Pazartesi günü kamu bankalarındaki emeklilik teşvik kampanyasına ilişkin güncellemeyi duyurdu. Halkbank da bu kapsamda emeklilik promosyonlarını güncelledi.

HALKBANK EMEKLİLİKLERDE GÜNCEL TEKLİF

SGK emeklileri 3 yıl süreyle maaşlarını HalkBank aracılığıyla almaya karar verdikleri takdirde promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor.

3.500 TL altı 3.000 TL

3.500 - 7.499 TL 3.500 TL

7.500 - 9.999 TL 4.500 TL

10.000 TL ve üzeri 5.000 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.