1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Nusret Gökçe kadar para yardımı yapacağını duyurdu!
Nusret Gökçe kadar para yardımı yapacağını duyurdu!

Nusret Gökçe kadar para yardımı yapacağını duyurdu!

Nusret Gökçe depremzedeler için bugün ve dün yaptıkları günlük cironun 1 milyon 22 bin TL olduğunu söyleyen Gökçe, parayı doğrudan depremzedelere gönderecek.

A+A-

Salt bea hareketiyle adını duyuran ve ülkenin çeşitli yerlerinde restoranı bulunan sosyetik kasap Nusret Gökçe, Instagram hesabından paylaşım yaparak Türkiye'deki restoranlarının bir günlük cirosunu Elazığ'daki depremzedelere bağışlayacağını açıkladı. Bugün yeni bir paylaşım yapan Gökçe, göndereceği ney ücretin miktarını söyledi.

5 RESTORANININ BİR GÜNLÜK CİROSUNU BAĞIŞLADI

Elazığ'da yaşanan 6.8'lik depremin ardından 41 vatandaşımız hayatını kaybetti. Elazığ başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen deprem sonrası birçok ev hasar gördü.

Yaşanan doğal afet sonrası Türkiye'nin dört bir yanında yardım kampanyaları başlatıldı. Ünlü kasap Nusret Gökçe ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye'de 5 restoranının bir günlük cirosunu Elazığ'daki depremzedelere göndereceğini söyledi.

1 MİLYON 22 BİN TL GÖNDERECEK

Bugün Instagram hesabından yıllar önce bulaşıkçılık yaptığı günlerden bir fotoğraf paylaşan Nusret Gökçe, dün dükkanlarının 1 milyon 22 bin TL ciro yaptığını duyurdu. Gökçe açıkladığı tüm miktarı deprem sonrası dışarıdan kalan vatandaşlarımıza gönderecek.

nusret-gokce-yardim.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.