1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Nurgül Yeşilçay'ın yeşilçam'ın Usta oyuncusu Kemal Sunal hakkında sadece oyuncuydu sözleri sosyal medyada büyük tartışma yarattı!
Nurgül Yeşilçay'ın yeşilçam'ın Usta oyuncusu Kemal Sunal hakkında sadece oyuncuydu sözleri sosyal medyada büyük tartışma yarattı!

Nurgül Yeşilçay'ın yeşilçam'ın Usta oyuncusu Kemal Sunal hakkında sadece oyuncuydu sözleri sosyal medyada büyük tartışma yarattı!

Nurgül Yeşilçay'ın Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve birçok ili etkileyen depremlerin ardından Kemal Sunal'ın filmlerinin kullanılmasıyla ilgili sosyal medya paylaşımı tartışma yarattı. Sunal'ın "Kapıcılar Kralı" filminden bir sahnenin paylaşılmasını eleştiren Yeşilçay, Sunal'ın sadece bir oyuncu olduğunu, senaryo yazarı olmadığını söyledi. Levent Kırca'yı da kendi skeçlerini yazan bir oyuncu...

A+A-

Nurgül Yeşilçay'ın Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve birçok ili etkileyen depremlerin ardından Kemal Sunal'ın filmlerinin kullanılmasıyla ilgili sosyal medya paylaşımı tartışma yarattı. Sunal'ın "Kapıcılar Kralı" filminden bir sahnenin paylaşılmasını eleştiren Yeşilçay, Sunal'ın sadece bir oyuncu olduğunu, senaryo yazarı olmadığını söyledi. Levent Kırca'yı da kendi skeçlerini yazan bir oyuncu örneği olarak gösterdi.

Berna Laçin, Yeşilçay'ın yorumlarına Kemal Sunal'ın sinema anlayışında farklı olduğunu, kişisel görüş ve dünya görüşünü yansıtan filmleri seçen eşsiz bir oyuncu olduğunu söyleyerek yanıt verdi. Herhangi bir senaryoyu kabul edip rolü oynayan biri olmadığını, filmin her detayına dikkat ettiğini sözlerine ekledi.

Nurgül Yeşilçay'ın veda mektubu dizisinde gösterilen Kemal Sunal'ın Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Türkiye'nin diğer illerindeki depremlerin ardından yaptığı filmlerden sahnelerin paylaşımına ilişkin sosyal medya paylaşımı tartışma yarattı. Sunal'ın "Kapıcılar Kralı" filminden bir sahnenin paylaşılmasını eleştiren Yeşilçay, Sunal'ın sadece bir oyuncu olduğunu ve senaryoları yazmadığını belirtti. Kendi eskizlerini yazan Levent Kırca'yı da örnek verdi.

Yeşilçay'ın açıklamalarına yanıt olarak Berna Laçin, Kemal Sunal'ın farklı bir oyuncu olduğunu ve filmin her aşamasında yer aldığını, kişisel bakış açısını ve dünya görüşünü yansıtan filmleri seçtiğini ve en küçük detayları bile yarattığını söyledi.

30320232241598060747-2-1.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.