1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Netflix'ten Rise Of Empire Ottoman Atağı
Netflix'ten Rise Of Empire Ottoman Atağı

Netflix'ten Rise Of Empire Ottoman Atağı

Dünyanın en popüler dijital izleme platformu olan Netflix son dönemde Türk yapımlarına yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor.

A+A-

Dünyanın en popüler ve en çok kullanıcı sayısına sahip dijital video platformu olan Netflix’in ülkemizde gördüğü ilgi ve üye sayısının kısa sürede yarım milyona dayanması ile birlikte Türk yapımlarına çok daha fazla yatırım yapma kararı aldığı belirtiliyor.

Geçen sene yayınlanan ‘’ Hakan Muhafız’’ dizisi hem ülkemizde hem de dünya genelinde büyük beğeni toplamış ve bunun üzerine Netflix yönetimi dizinin 2. ve 3. sezonunun çekilmesine onay vermişti. Son olarak Beren Saat’in başrolünde oynadığı ‘’Atiye’’ dizisi dünya genelinde oldukça beğenilmişti. Türk dizilerinin başarısı ile birlikte yeni dönemde platformda çok daha fazla tür yapımı yer alacağı iddia ediliyor.

Son günlerde ise Netflix tarafından Türkiye bağlantılı yeni bir yapım geliyor.Bütçesi, konusu ve oyuncuları ile daha yayınlanmadan büyük ses getiren proje Osmanlı İmparatorluğu’nun İstanbul’u fethetme sürecini ele alan 6 bölümlük bir belgesel dizi olacağı açıklandı.

Belgesel dizinin tanıtımları yayınlanmaya başlaması ile birlikte şimdiden Türk izleyiciler tarafından büyük bir merakla beklendiği belirtiliyor. Netflix tarafından önümüzde ki dönemde 2 adet Türk yapımı filminde çekileceği yönünde iddialar bulunuyor. Türkiye piyasası son dönemde Netflix platformunun en çok gelişim gösterdiği pazarlar arasında yer alıyor. Bu sebeple Netflix yönetiminin ülkemizde ayrı bir önem verdiği ifade ediliyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.