1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Netflix’te izlenebilecek en iyi 10 korku filmi! Netflix korku filmleri…
Netflix’te izlenebilecek en iyi 10 korku filmi! Netflix korku filmleri…

Netflix’te izlenebilecek en iyi 10 korku filmi! Netflix korku filmleri…

Karantina günlerinde yapılacak pek bir şey bulunamadığı için herkes film izlemeyi tercih ediyor. Bu gün de sizler için Netflix korku filmlerini derledik. Korku ve gerilim türünde yer alan filmler izleyenlerin geceler boyu gözlerine uyku girmesine engel olacak. Netflix korku film listesiyle kendiniz için korku ve gerilim türünde birçok seçim yapabileceksiniz. Gelin sizler için listeyi inceleyelim.

A+A-

Netflix başarılı korku filmleri

1. Sessiz bir yer - A Quiet Place

Netflix korku filmleri en çok izlenen seçeneği dünyanın korkunç yaratıklarla dolu olduğunu ve seslere karşı duyarlı oldukları için sessiz olma gerekliliği sunan, yaşamak için sessiz kalınmaya çalışılan gerilim seviyesini en üst seviyede veren filmdir.

2. Cinnet - The Shining

Netflix en ünlü korku filmlerinden olan Cinnet, hem ikonik sahneleriyle hem de korku dolu sahneleriyle akıllarda yerini alıyor.

3. Yaratık - The Host

Zehirli atıkların bir araya gelmesi sonucu meydana gelen canavarın, küçük bir kızı kaçırması ardından babanın kızını kurtarma çalışmalarını, Kore yapımlı Netflix korku filmleri arasında görüyoruz.

4. O - It

Palyaçoları konu alan film, palyaçolardan korkmayan kişilerin dahi korkmasına neden olacak.

5. Anakonda: Lanetli Orkidenin Peşinde - Anacondas: The Hunt For The Blood Orchid

Birçok kişinin çocukluğunun en büyük korkulu filmidir. Yılan korkusunu birçok nesne veren filmdir.

6. Sessiz - Hush

Sessizlik insan hayatının her zaman en korkutucu anlarından bir tanesidir. Kişiler bulundukları huzurlu ortamdan çıktıktan sonra duyulmaması gereken farklı sesler duyabilirsiniz. Ormanlık bir alandan eve çıkan sağır - duymayan bir yazarın penceresinde görmüş olduğu maskeli katil ile olan mücadelesini anlatıyor.

7. Etki - La İnfluencia

Komada olan annesine bakan bir kız kardeşine de yardım etmek için eski evine dönen Alicia, geçmiş zamanlardan bu yana gelen güçle karşı karşıya olarak gücün çocuğu da tehdit etmesini konu alır.

8. Eli

Bedeni oldukça zayıf düşüren bir hastalığa sahip 11 yaşındaki çocuğun deneysel yollar ile tedavi yöntemlerinin uygulanabilmesi adına anne ve babası ile beraber ıssız bir kliniğe yatırılır.

9. Kıyamet Melekleri - Legion

Tanrı oldukça öfkeleniyor ve insan oğlunu yok etmek adına indirmiş olduğu kıyamet meleklerini anlatır.

10. Gothika

Suç ve suçlular üzerinde çalışmalarına devam eden bir psikiyatrisi, yaşamış olduğu bir kazanın ardından kendi çalışmalarına devam ettiği hastaneye bir gün hasta olarak uyanır. Ardındaki gizemi aramaya devam ederken son derecede gizemli olan durumları aralamaya çalışıyor. Oldukça gerilim seviyesi yüksek bir film ile Netflix korku film kategorisinin tadına varılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.