1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Netflix’in Tahtı Sallanıyor! Amazon Prime Video Artık Türkiye’de!
Netflix’in Tahtı Sallanıyor! Amazon Prime Video Artık Türkiye’de!

Netflix’in Tahtı Sallanıyor! Amazon Prime Video Artık Türkiye’de!

Ülkemizde hayli kullanıcısı olan Neflix’e yeni bir rakip geldi. Netflix’in yeni rakibi Amazon Prime Video, şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı. Dizi ve belgesel ile film içerik platformu olan Neflix, tüm dünyada hayli geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olmak ile birlikte Türkiye’de de severek takip edilmektedir.

A+A-

Türkiye’de sunmuş olduğu orijinal yerli dizileri ile üye sayısını artıran bu platformun hali hazırda rakipsiz olduğunu söylemek mümkün iken çokça rakip çıktığını da dile getirebiliriz.

Netflix gibi popüler bir platformu tahtından indirmeye niyetlenen Amazon Prime Video, Türkiye pazarına giriş yapmış durumdadır. Amazon’un video içerik servisi olarak ta bilinen Prime Video, ülkemizde de hizmet vereceğinin duyurusunu yaptı.

Amozon Prime Video Artık Türkiye’de!

Netflix bilindiği üzere sevilen bir platformdur, ancak seveni olduğu kadar sevmeyeni de vardır. Özellikle sektördeki tekellikten rahatsız olanların fikirleri yorumlara yansımaktadır. Şayet sizde Netflix’in sektörü tekeline almasından rahatsızsanız tercihinizi Amazon Prime Videodan yana kullanabilirsiniz. 200 ülkede faaliyete geçeceğinin duyurusunu yapan Amazon, Türkiye’yi de bu ülkelerin içinde saydı.

Özellikle uygun fiyatlı oluşu ile Amazon Prime Videonun tüm dikkatleri üzerine çekeceği düşünülüyor. Peki, abone fiyatları nasıl olacak? Amazon Prime Video aboneliği için ilk 6 ay 2,99 Euro ödemeniz halinde üyeliğinizi gerçekleştirebileceksiniz. İlk 6 aydan sonra ise ödeyeceğiniz abonelik bedeli 5,99 Euro olacaktır. Bu platformda Türkçe dil desteği sağlanacağı ve orijinal içeriklere yoğunlaşacağı da konuşulanlar arasındadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.