1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Netflix'in Bir Başkadır dizisinde yok artık dedirten o sahne! Başörtülü mastürbasyon sahnesi sosyal medyada kriz çıkardı….
Netflix'in Bir Başkadır dizisinde yok artık dedirten o sahne! Başörtülü mastürbasyon sahnesi sosyal medyada kriz çıkardı….

Netflix'in Bir Başkadır dizisinde yok artık dedirten o sahne! Başörtülü mastürbasyon sahnesi sosyal medyada kriz çıkardı….

Online dizi ve izleme platformlarının başında gelen Netflix geçtiğimiz günlerde Türk yapımı olarak Bir Başkadır dizisini yayına aldı. Dizide meydana gelen o sahne adeta ülke gündemine oturdu ve derinden sarstı.

A+A-

Online dizi ve izleme platformlarının başında gelen Netflix geçtiğimiz günlerde Türk yapımı olarak Bir Başkadır dizisini yayına aldı. Dizide meydana gelen o sahne adeta ülke gündemine oturdu ve derinden sarstı.

Yönetmeliğini üstlenen Berkun Oya; dizide baş örtüsü ile mastürbasyon sahnesinin karşısında sosyal medyanın gündemi oldu. Konu hakkında dizi izleyicileri iki parçaya bölündü.

Bir Başkadır dizisi uzun zamandır Netflix tarafından yayına alınsın diye bekleniyordu. Bu bekleyiş sona erdi ve geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı. Masum ve Son isimli diziler ile kısa sürede adeta büyük ses getirmeyi başaran Berkun Oya dizinin ilk bölümünden adeta ülke gündemine oturmayı başardı. Sosyal medyanın iki farklı gruba bölünmesine neden olan dizi adeta kısa sürede binlerce yorum aldı.

Bir başkadır dizisi gelmiş geçmiş Netflix Türk yapım dizileri arasında en iyilere bakıldığı zaman en iyisi olarak gösteriliyor. Her bölüm sadece 45 dakika sürerken bir sezonda sadece 8 bölüm yer alıyor. Öykü Karayel gibi önemli isimler dizide yer alıyor. Öykü Karayel dizideki Meryem karakteri ile büyük yankı uyandırmayı başardı.

Bir başkadır dizisi konu olarak farklı sosyo – ekonomik geçmişlerden bu zamanlara kadar gelen ve İstanbul’un oldukça renkli ve canlı hayatında meydana gelen şaşırtıcı tesadüfler ile yolları kesişen, kendilerine özgü karakterleri ile dikkatleri çeken bir grubu ele alıyor. Bu karakterler dizi genelinde ya yeni bir yola girmek zorunda olacak ya da karmaşık bir geçmiş ile sürekli hesaplaşmak zorunda olacak.

Netflix üzerinde dizi yayına girdiği ilk andan beri hem Netflix hem de ülke gündemine oturmayı rahatlık ile başardı. Dizide yer alan bir sahne ile adeta sosyal medyada insanların ikiye bölünmesine neden oldu. Meryem karakteri temizlik için evlerine gittiği hem asosyal hem de aşırı seks düşkünü Sinan’ın banyoda yaptığı mastürbasyon sahnesi herkesin kafasının karışmasına neden olur.

masturbasyon-sahnesi.jpg

Sinan; genel olarak her geceyi farklı bir kadınla geçirir. Fakat yalnız kaldığı gecelerde de Meryem’in evlerinde temizlik yaptığı sıralarda giymiş olduğu kıyafetler ve baş örtüyü koklayarak mastürbasyon yapar. Bu durum karşısında seyirciler büyük tepki gösterdi.

Sinan, Meryem’in baş örtüsü koklar ve kendi kendine banyoda kısa sürede kendinden geçer. Ekranlara gelen bu sahne sırasında tüm izleyenler çok gereksiz bir sahne olduğunu dile getirdi. Bazı seyirciler tarafından da böyle kötü bir sahnede neden baş örtüsünün tercih edildiğini ve Netflix platformunun yayın politikası hakkında eleştiriler yapmalarına neden oldu. Başı kapalı olan kadınları neden yere sokmaya çalışıyorlar yorumu dikkatleri çekti.

Peki herkesin adeta işlerini ve güçlerini bir kenara bırakarak izlemeyi tercih ettikleri Bir Başkadır dizisinde neler anlatıyor, oyuncu kadrosunda kimler var ve nerede çekiliyor? Bir başkadır dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Dizi nerede çekiliyor?

Bir başkadır dizisi İstanbul sınırlarında çekiliyor. İstanbul’un birçok semtinde yer alırken genel olarak Bağcılar ve Beyoğlu tercih edildi.

Oyuncu kadrosunda kimler var?

  1. Öykü Karayel,
  2. Fatih Artman
  3. Funda Eryiğit
  4. Alican Yücesoy,
  5. Tülin Özen,
  6. Defne Kayalar,
  7. Bige Önal,
  8. SettarTanrıöğen,
  9. Derya Karadaş gibi birçok ünlü isim yer almaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.