1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Netflix’e Şok Rakip Geliyor! Acun Ilıcalı’dan Yeni Platform Haberi Geldi…
Netflix’e Şok Rakip Geliyor! Acun Ilıcalı’dan Yeni Platform Haberi Geldi…

Netflix’e Şok Rakip Geliyor! Acun Ilıcalı’dan Yeni Platform Haberi Geldi…

Medya patronu Acun Ilıcalı, Türkiye’de Netflix’e rakip olmak için yerli bir platform kurmanın hazırlığı içinde. Alınan duyumlara göre Acun Ilıcalı, resmi makamlara başvurusunu yaptı ve süreci başlattı.

A+A-

Ücretli dijital içerik platformları içinde en çok kullanıcıya sahip olan Netflix, uzun yıllardır Türkiye’de hizmet veriyor. Yerli fakat çok yaygın kullanıcı kitlesi bulunmayan rakipleri olan Netflix’e bir rakipte, ülkemizde en önemli TV yapımcılarından biri olan ve TV8 sahibi Acun Ilıcalı oluyor. Yerli dijital içerik platformu kurma haberleri gündemde olan Acun Ilıcalı’nın bu platformu ne zaman sunacağı ise merak konusu.

Exatlon Challencg Netflix’te Yayınlanmıştı!

Platform formatlarını satın alarak başta Türkiye olmak üzere çeşitli ülkelere satan Acun Medya, Exatlon formatına da sahiptir. Bu formatın Türkiye çekimleri tamamlandı fakat kurguları tamamlanarak bekletildi.

Nexflix üzerinden yayınlanacağı kesinleşmeden çekimleri tamamlanan yarışma, bu platform ile anlaşmaya varılması sonucu burada yayına sunuldu.

Acun Ilıcalı’nın resmi temaslara dahi başladığı biliniyor olsa da henüz 1. Ağızdan böyle bir açıklama yapılmadı. Şayet Dünya Gazetesinden Kerim Ülker’in aldığı duyumlar doğru ise yerli platformların her zaman destek görmesi gerektiğini savunmaktayız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.