1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Netflix Üyeliği İsteyenlere Güzel Haber! Bu oyun 83 yıl Netflix Üyeliği Kazandırıyor
Netflix Üyeliği İsteyenlere Güzel Haber! Bu oyun 83 yıl Netflix Üyeliği Kazandırıyor

Netflix Üyeliği İsteyenlere Güzel Haber! Bu oyun 83 yıl Netflix Üyeliği Kazandırıyor

Netflix meraklılarına Netflix’ten güzel haber geldi. OldGuard filminin tanıtımı için bir oyun turnuvası düzenledi. Yayınladıkları oyun turnuvası kapsamında kazanan kişiye alışılmadık bir hediye verilecek. Peki, bu turnuvaya nasıl katılabilirsiniz? Old Guard nasıl bir oyun? Kazanan kişiye verilecek ödül tam olarak ne? Detaylar haberimizin devamında…

A+A-

Netflix meraklılarına Netflix’ten güzel haber geldi. OldGuard filminin tanıtımı için bir oyun turnuvası düzenledi. Yayınladıkları oyun turnuvası kapsamında kazanan kişiye alışılmadık bir hediye verilecek. Peki, bu turnuvaya nasıl katılabilirsiniz? Old Guard nasıl bir oyun? Kazanan kişiye verilecek ödül tam olarak ne? 

Netflix, düzenleyeceğini açıkladığı şaşırtıcı bir oyun turnuvasıyla gündeme oturdu. Merakla beklenen yeni Netflix filmi Old Guard’ın yayınlanması haberi üzerine Netflix filmin tanıtımı için yeni bir turnuva yapacağını açıkladı. Yapılacak turnuvayı kazanan kişiyi ise sıra dışı bir hediye bekliyor.

Netflix dünyadaki en büyük video platformlarından bir tanesi. Gündeme oturmasının bu seferki sebebi ise düzenleyeceği oyun turnuvası. Old Guard filminin tanıtımı için bir oyun turnuvası düzenlemeye karar veren Netflix turnuvayı kazanan kişiye ise sıra dışı bir hediye verecek.

Düzenlenen oyun turnuvasını kazanan kişi Netflix’ten ömür boyu sürecek bir üyelik hakkı kazanacak. Ülkemizde yaklaşık 1.7 milyon abonesi olan Netflix tarafından düzenlenen bu turnuva çok ses uyandırdı. Netflix yapımı olan Old Guard filmi bir çizgi romandan uyarlandığı için zaten oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip. Bu da turnuvayı daha bile heyecanlı kılıyor.

Netflix Bedava Premium Hesap

Turnuva 17-19 Temmuz arasında gerçekleşiyor olacak ve kazanan kişiye tam 83 yıllık Netflix üyeliği hediye edilecek. Turnuvada tarayıcı tabanlı bir oyunda mücadele edilecek. Oyunun tarayıcı tabanlı olması sebebiyle yarışma 2D grafikler içerecek. Oyunda karşınıza çıkan hedefleri yok ederek rakiplerinizi geride bırakmanız lazım. Oyunu oynarken ölmeniz ise oyunu kaybetmeniz manasına gelmiyor. Fakat öldükçe rakiplerinize yetişmeniz zorlaşıyor ve en yüksek puanı kazanma ihtimaliniz azalıyor.

Oyuna katılım yolu resmi internet sitesinden yapılıyor. 17-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek turnuva Türkiye saatiyle 17 Temmuz 18.00’da başlayacak. Katılım için internet sitesine girmeniz dışında ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor. Böylece oyuna herkes katılım şansı elde ediyor. Katılımcılardan kazanana ise ömür boyu Netflix üyeliği verilecek oyun 19 Temmuz tarihine kadar sürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.