1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Netflix Rakibi Yerli Yapım EXXEN Fiyatları Belli Oldu! Hangi Dizi ve Filmler Olacak, Ne Zaman Açılacak?
Netflix Rakibi Yerli Yapım EXXEN Fiyatları Belli Oldu! Hangi Dizi ve Filmler Olacak, Ne Zaman Açılacak?

Netflix Rakibi Yerli Yapım EXXEN Fiyatları Belli Oldu! Hangi Dizi ve Filmler Olacak, Ne Zaman Açılacak?

Exxen yayın hayatına ne zaman başlayacak? Hangi içerikler yer alacak ve ödeme miktarı son zamanlarda bir hayli merak edilen konular arasında yer alıyor. Yerli Yapım Exxen; Acun Ilıcalı tarafından kurulan yeni platformlardan bir tanesi oluyor. Film ve Dizi severler şimdiden hangi tarz içeriklerin izleyiciler ile buluşacağı şimdiden merak ediliyor. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde…

A+A-

Exxen yayın hayatına ne zaman başlayacak? Hangi içerikler yer alacak ve ödeme miktarı son zamanlarda bir hayli merak edilen konular arasında yer alıyor. Yerli Yapım Exxen; Acun Ilıcalı tarafından kurulan yeni platformlardan bir tanesi oluyor. Film ve Dizi severler şimdiden hangi tarz içeriklerin izleyiciler ile buluşacağı şimdiden merak ediliyor. 

Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen platformu kapsamında ünlü Youtuber’ler ve farklı tarzda olan programlar yerini alacak. Herkes tarafından büyük merakla beklenen Exxen platformu hakkında tüm detaylar…

Exxen platformu ne zaman yayına başlayacak?

Acun Ilıcalı tarafından oluşturulan Exxen platformu 2021 Ocak itibari ile yayın hayatına başlayacak.

Exxen platformu nedir ve neler içerir?

Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen platformunun tasarımı Ali Atay tarafından yapılırken Onur Ünlü tarafından yönetilecek. Müzikal projelerin yer alacağı gibi, Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan gibi isimler de yer alacak. Hükümsüz isimli dizi de ekranlarda yer alacağı gibi başrolünde de Özgü Namal yer alacak.

Yapımlar arasında; dünyanın da çok yakından takip ettiği Next Top model yarışmasını Burcu Esmersoy sunacak. İbrahim Büyükak ile beraber Beyazıt Öztürk talkshow sunacaklar. Bir yandan da Sagopa Kajmer ile beraber Ceza jüri üyesi olarak rap yarışması yapacak. Öğrenci evi programı ile beraber gençlere özel bir yapım hazırlanacak ve 3 öğrencinin hayatı anlatılacak.

Üniversite zamanlarında dadılık yapan Zeynep’in de hikayesinin anlatıldığı Dadı dizisi ekranlara gelecek. Buğra Kazancı, Reynmen, Miço gibi birçok isim de özel şovlarda yer alacak.

Exxen Ücretleri ne kadar olacak?

Exxen platformunun ücreti için yapılan açıklamada ilk ay ücretsiz bir şekilde deneme fırsatları sunulacak. Aylık alım yapanlar sadece 7,99 TL ödeme yapması gerekirken bir senelik üyelik oluşturanlar her ay 5,99 TL ödeme yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.