1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Netflix Öyle Bir Türk Dizisi Yayınladı Ki, Tüm Dünya İmrenerek İzledi!
Netflix Öyle Bir Türk Dizisi Yayınladı Ki, Tüm Dünya İmrenerek İzledi!

Netflix Öyle Bir Türk Dizisi Yayınladı Ki, Tüm Dünya İmrenerek İzledi!

Dünyanın en büyük dizi ve film izleme platformlarından birisi olan Netflix’te bir Türk dizisi daha yeni yılda yayınlanacak. Bu yıl başlangıcında açıklanan dizilerden bir tanesi olan elli metrekare dizisi ile ilgili yayın tarihi bugün açıklandı.

A+A-

Netflix Türkiye ve Burak Aksak tarafından açıklanan dizinin yayın tarihi ise 27 Ocak olarak belirlendi. İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor..

Netflix Türkiye son yıllarda ülke çapında ki gelişmelerini arttırdı. Birçok dizi ve filmin Netflix mecrasında yer alması ile birlikte ise Netflix platformu yatırımlarını yapmaya devam ediyor. Ülke genelinde sürekli olarak gündemde olan Netflix son olarak yeni yayınlanacak olan 50 metrekare dizisi ile ilgili yayın tarihini açıkladı.

50 metrekare dizisi neyi anlatıyor?

Yeni Netflix projesi olan 50 metrekare dizisinde; Gölge karakterinin uğradığı ihaneti anlatıyor. Gölge karakteri dizide babası yerine koyduğu Servet tarafından bir ihanete uğramakta. Servet’in Gölge’yi kovalaması sonrasında Gölge kendini daha önce hiç görmediği ve bilmediği 50 metrekare çapında bir dükkanda bulmaktadır. Gölge karakteri bu dükkanda saklanırken mahallede yaşayan kişiler ise Gölge’yi terzi dükkanını işleten adamın oğlu sanmaktadır.

Dizi hikayesi ve farklı bir konusu ile birlikte izleyicileri kendine çekerken dizi kadrosunda yer alan kişiler ve Burak Aksak faktörü dizinin şimdiden gündeme oturmasını sağladı.

50 metrekare dizisi ne zaman yayınlanacak?

Komedi dizisi olan yeni Netflix projesi 50 metrekare yönetmeni Selçuk Aydemir ve senaristi ise Burak Aksak. Dizi ile ilgili ilk gelişmeyi Burak Aksak Twitter hesabından paylaştı ve sonrasında Netflix Türkiye duyurdu.

50 metrekare dizisi 27 Ocak’ta Netflix ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.