1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Neslihan Atagül’ün Fotoğrafları Sevenlerini Hüzne Boğdu! Güzel Oyuncunun Değişikliği Gözlerden Kaçmadı…
Neslihan Atagül’ün Fotoğrafları Sevenlerini Hüzne Boğdu! Güzel Oyuncunun Değişikliği Gözlerden Kaçmadı…

Neslihan Atagül’ün Fotoğrafları Sevenlerini Hüzne Boğdu! Güzel Oyuncunun Değişikliği Gözlerden Kaçmadı…

Sefirin Kızı dizisinde oynadığı Nare rolü ile herkesin kalbinde yer edinen oyuncu, hastalığı nedeni ile diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Geçirgen bağırsak sendromu hastalığı geçiren başarılı oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile sevenleri tarafından sürekli takip ediliyor. Sosyal medyasında en son paylaştığı gönderideki hali ise sevenlerini hüzne boğdu.

A+A-

Sefirin Kızı dizisinde oynadığı Nare rolü ile herkesin kalbinde yer edinen oyuncu, hastalığı nedeni ile diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Geçirgen bağırsak sendromu hastalığı geçiren başarılı oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile sevenleri tarafından sürekli takip ediliyor. Sosyal medyasında en son paylaştığı gönderideki hali ise sevenlerini hüzne boğdu. Neslihan Atagül’ün değişimi sevenlerinin gözünden kaçmadı. Başarılı oyuncu HOLA Dergisi’nde de kapak olarak yer aldı ve sevenleriyle buluştu.

Geçirgen bağırsak sendromu yaşayan güzel ve başarılı oyuncu oynadığı Sefirin Kızı dizisinden hastalığı nedeni ile ayrılmak zorunda kaldı. Sosyal medyada yaptığı son paylaşımla ise birçok kişinin beğenisini kazandı.

Sosyal medya takipçileri ünlü oyuncunun gönderisini hızla beğenmeye başladı. Ancak oyuncunun son gönderisinde fark edilir zayıflığı da sevenlerinin gözünden kaçmadı. Yaşadığı rahatsızlık nedeni ile hızlı bir şekilde kilo vermeye başlayan oyuncu, diziden ayrılmış ve tedavi almaya başlamıştı.

Neslihan Atagül ise sevenlerini bu süre zarfında habersiz bırakmamış ve sosyal medyada yaptığı bir videolu paylaşım ile sevenlerine seslenmişti. Ünlü oyuncu paylaşımında tedavisinin iyi gittiğini ve herhangi bir sorun olmadığını ifade etmişti. Oyuncu, tedavi süreci içerisinde yalnızca dinlenmeye ihtiyacı olduğunu da videosunda açıklamıştı.

0x0-gecirgen-bagirsak-sendromuyla-bogusan-neslihan-atagulden-yeni-kare-neslihan-atagulun-son-hali-hayranlarini-sevindirdi-1612523655813.jpg0x0-gecirgen-bagirsak-sendromuyla-bogusan-neslihan-atagulden-yeni-kare-neslihan-atagulun-son-hali-hayranlarini-sevindirdi-1612523664414.jpg

Hola Dergisi’ne Kapak Oldu!

Son zamanlarda yaşadığı hastalık ile sevenlerini oldukça fazla üzen oyuncu Hola Dergisi ile birlikte sevenleri ile buluştu. Sosyal medyada sıklıkla sevenleri ile durumunu paylaşıyor ve onları habersiz bırakmıyor.

İspanyol Hola USA Dergisi’ne kapak olarak hayranları ile İspanyolca buluştu. Dergideki çekimlerini sosyal medya hesabından da paylaşarak sevenlerinin beğenisine sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.