1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Nefesler tutuldu, geri sayım başladı! Beşiktaş - Altay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Nefesler tutuldu, geri sayım başladı! Beşiktaş - Altay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Nefesler tutuldu, geri sayım başladı! Beşiktaş - Altay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kara Kartal, evinde bugün Altay'la karşı karşıya gelecek.  Ligde 12 maçta galibiyet yüzü göremeyen Altay kupada turu geçerek moral bulmak istiyor. Peki, Beşiktaş - Altay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A+A-

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk yarısını 1-0’lık Konyaspor mağlubiyetiyle tamamlayan Siyah-Beyazlılar, ligin zirvesinin 18 puan gerisine düşmüştü. Bundan dolayı Ziraat Türkiye Kupası’na daha fazla önem verme kararı alan Kara Kartal, bugün akşam Vodafone Park’ta konuk edeceği Altay karşısına kuvvetli bir kadro ile çıkacak.

Kupada 5. Tur mücadelesinde planlandığı gibi savunmada Serdar Saatçı, orta sahada Can Bozdoğan ve kanat hattında da Güven Yalçın süre alacak fakat takımın yıldız isimleri; Miralem Pjanic, Rachid Ghezzal ve Michy Batshuayi’nin de bugünkü müsabakada görev yapması bekleniyor. Rakibini normal sürede ya da eşitlik halinde uzatmalar ile gerek olursa seri penaltılarda mağlup eden taraf tur atlayacak. 

BEŞİKTAŞ - ALTAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Altay maçını Ali Şansalan yönetecek. Bu akşam saat 21.00'de başlayacak ve A Spor'dan naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ - ALTAY MUHTEMEL 11'LER:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, Vida, Rıdvan, Josef, Pjanic, Can, Ghezzal, Güven, Batshuayi

Altay: Lis, Naderi, Björkander, Özgür, Zeki, Poko, Pinares, Kazımcan, Thiam, Kappel, Paixao

KADERİ 2 MAÇA BAĞLI

Teknik direktör Önder Karaveli, bugün akşam ki karşılaşmadan takımını zaferle çıkarıp ardından 5 Ocak’taki Antalyaspor karşılaşmasına moralli gitmeyi amaçlıyor. Karaveli, Altay ve Antalyaspor karşılaşmalarını kazanırsa Siyah-Beyazlılar’daki görevine 2. devrede da devam edecek. Aksi halde Karaveli’nin yerine yeni bir hocanın getirilmesi planlanıyor.
Altay, kupada turu geçerek moral bulmak istiyor

Bu sezon ligde evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettikten sonra çıktığı 12 maçta galibiyet yüzü göremeyen Altay, kupada turu geçerek moral bulmak istiyor. İzmir temsilcisi zorlu sınavı geçerek adını son 16'ya yazdırmayı amaçlıyor. Altay'da tedavileri süren stoperler İbrahim ve Murat forma giyemeyecek. Ligde ilk yarının son haftasındaki Kasımpaşa deplasmanında kırmızı kart gören sağ bek Cebrail ile kadro dışı kalan sağ bek Tolga ve sol kanat Erhan da görev alamayacak. Hafif sakatlıkları bulunan sağ kanat Kappel ve forvet Bamba'nın durumları maç saatinde netleşecek. Siyah-beyazlılar kupada önceki turlarda Belediye Derincespor ve Manisa FK'yı elemişti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.