1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Necati Şaşmaz Sürprizi Açıkladı! Kurtlar Vadisi Kanalı Belli Oldu!
Necati Şaşmaz Sürprizi Açıkladı! Kurtlar Vadisi Kanalı Belli Oldu!

Necati Şaşmaz Sürprizi Açıkladı! Kurtlar Vadisi Kanalı Belli Oldu!

Kurtlar Vadisi dizisinin sevilen başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ile ilgili sevenlerini ilgilendiren bir haber geldi. Sevilen oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine geliyor. Ayrıca Kurtlar Vadisi'nin de ekranlara dönüş yapacağı bilgisi geldi. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde…

A+A-

Bilindiği üzere Kurtlar Vadisi dizisi pek çok insan tarafından oldukça beğenilmişti. Son zamanlarda da bu konu ile ilgili çeşitli haberler geliyor. Bu haberlere göre Kurtlar Vadisi ekranlara dönüş yapacak. Pek çok izleyicisi bulunan başarılı dizi ile ilgili gündemde yer alan haberler, birçok insanın heyecanlanmasına sebep oldu.

Öte yandan Kurtlar Vadisi dizisinin sevilen başrol oyuncusu, geçtiğimiz günlerde bazı açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalara göre 2021 yılında dizisinin tekrar ekranlara geleceğini ifade eden Necati Şaşmaz, insanların heyecan yaşamasına sebep olabilecek bir bilgi verdi. Şaşmaz'ın verdiği bilgilere göre ünlü oyuncu, Kurtlar Vadisi dizisinde yer almadan önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alacak. Bilindiği üzere Necati Şaşmaz ile Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi dizisinde bir süre beraber rol almışlar ve dizideki oyunculukları ile pek çok kimse tarafından büyük bir ilgi ile karşılanmışlardı.

6. sezonu çekilecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunda Necati Şaşmaz'ın yer alacak olması, insanların bu konuda olumlu yorumlar yapmasına neden oldu. Peki Kurtlar Vadisi hangi kanalda yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Show TV'de Yayınlanacak!

İnsanlar, Kurtlar Vadisi dizisinin hangi ekranda yayınlanacağını oldukça fazla merak ediyor. Dizi, Show TV ekranlarında yayınlanacak. 2021'de dizinin bölümleri çekilmeye başlanacak. Bu durumda 2022 yılında dizinin ekranlarda olacağı tahmin ediliyor. Dizi, yayınlandığı sıralarda birçok insan tarafından takip ediliyor ve seviliyordu. Hatta dizi, izlenme rekorları kırıyor; dizi ile ilgili haberler gündemde bulunuyordu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Necati Şaşmaz Gelecek mi?

Birçok insan, Necati Şaşmaz'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Pek çok kişi, ünlü oyuncunun dizide bulunması gerektiğini söylüyor. Fakat konu ile ilgili detaylı açıklama yapılmadı. Peki dizi, yeni sezonda ne zaman ekranlara çıkacak?

İzlenme rekorları kıran dizinin ATV'de yayınlandığı biliniyor. Fakat yeni sezonun ne zaman yayınlanacağına dair ATV herhangi bir açıklamada bulunmadı. Fakat kısa zaman içerisinde çeşitli açıklamaların yapılacağı tahmin ediliyor.

polat-alemdar-cakir.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum