1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Necati Şaşmaz İle İlgili Şaşırtan Gelişme! Polat Alemdar EDHO Dizisine Katılacak Mı? Senaristlerden Bomba Açıklama
Necati Şaşmaz İle İlgili Şaşırtan Gelişme! Polat Alemdar EDHO Dizisine Katılacak Mı? Senaristlerden Bomba Açıklama

Necati Şaşmaz İle İlgili Şaşırtan Gelişme! Polat Alemdar EDHO Dizisine Katılacak Mı? Senaristlerden Bomba Açıklama

Uzun yıllardır Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizileriyle Türk halkının gönlünde taht kuran Necati Şaşmaz uzun süre sonra bir dizi ile ilgili ismi geçiyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılacağı ile ilgili gelişmeler medya haber sitelerinde yer alırken peki haber teyit edildi mi? İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor..

A+A-

Uzun yıllardır Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizileriyle Türk halkının gönlünde taht kuran Necati Şaşmaz uzun süre sonra bir dizi ile ilgili ismi geçiyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılacağı ile ilgili gelişmeler medya haber sitelerinde yer alırken peki haber teyit edildi mi?

Uzun süredir televizyon ekranlarından uzak kalan Necati Şaşmaz ile ilgili yeni gelişmeler medya dünyasında yer alıyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımcı ve yazar ekibi bu konu ile ilgili açıklayıcı, net bilgileri izleyiciler ile paylaştı. İşte detaylar..

Necati Şaşmaz Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine mi katılıyor?

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Necati Şaşmaz uzun süre sonra televizyon ekranlarına döneceği paylaşıldı. Ali Eyüboğlu bu gelişmeler ile ilgili köşe yazısını Milliyet gazetesinde yayınladı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, Kurtlar Vadisi yapımcıları tarafından çekiliyor. Dizinin başladığı zamanlarda Raci Şaşmaz ile Necati Şaşmaz kavgalı olduğu söylentiler yer alıyor. Zaman içerisinde Raci ile Necati Şaşmaz barışırken dizinin konuları birbirlerine benzerliği ile yer alıyor.

Raci Şaşmaz ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ekibi tarafından gelen net bilgilere göre Necati Şaşmaz fandomları tarafından başlatılan bu kampanyayla bizim bir ilgimiz yok. Eşkiya şu an dizisine devam ediyor ve böyle bir şey olduğunda siz değerli izleyicileriyle paylaşacaklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.