1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Müzisyen Engin Nurşani, Yoğun Bakıma Kaldırıldı! Sevenleri Şok Oldu!
Müzisyen Engin Nurşani, Yoğun Bakıma Kaldırıldı! Sevenleri Şok Oldu!

Müzisyen Engin Nurşani, Yoğun Bakıma Kaldırıldı! Sevenleri Şok Oldu!

Bir süredir hastanede tedavi altında olan müzisyen Engin Nurşaniile ilgili eşi Dilek Nurşani açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre; ünlü sanatçının yoğum bakıma alındığı aktarıldı. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde…

A+A-

Engin Nurşani, bir süredir hastanede tedavi altındaydı. Dilek Nurşani, eşinin sağlık durumu ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Engin Nurşani'nin 11 gündür yoğun bakımda olduğunu ifade eden Dilek Nurşani, eşinin bilincinin kapalı olmadığını da sözlerine ekledi. Doktorları ile sürekli iletişim halinde olduklarını ve doktorların onlardan aldığı bilgileri Engin Nurşani'ye söylediğini ifade eden Dilek Nurşani, eşinin tepkisel ve işitsel anlamda bir problemi olmadığını ifade etti.

Dilek Nurşani, eşinin sağlık durumu ile ilgili açıklamalarına devam ederken doktorların, eşinin akciğer enfeksiyonu için antibiyotik tedavisine devam ettiklerini belirtti.

Müzisyen Engin Nurşani 2019 Yılında Gırtlak Kanserine Yakalanmıştı!

Müzisyen Engin Nurşani, 2019 yılında gırtlak kanserine yakalanmıştı. Bu nedenle müzik kariyerine ara veren ünlü müzisyen, Üsküdar'da yer alan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Engin Nurşani, 11 gün önce akciğer enfeksiyonu sebebi ile hastanenin yoğun bakım kısmına alındı.

Sosyal medya üzerinden Engin Nurşani'nin bitkisel hayatta olduğuna dair paylaşımlar yapılınca Dilek Nurşani, eşinin sağlık durumu ile ilgili çeşitli açıklamalar yapmak istedi.

Eşinin tedavi sürecinin bir parçası olduğu içi yoğun bakımda olduğunu belirten Dilek Nurşani, Engin Nurşani'nin bitkisel hayatta olmadığını ifade etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.