1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Müzisyen Ahmet Özden domuz gribine yakalandı
Müzisyen Ahmet Özden domuz gribine yakalandı

Müzisyen Ahmet Özden domuz gribine yakalandı

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ünlü müzisyen Ahmet Özden'in domuz gribi olduğunu duyurdu.

A+A-

Kenan Doğulu'dan Nükhet Duru'ya, Sibel Can'dan Seda Sayan'a birçok şarkıcının albümlerinin yapımcılığını ve müzikal düzenlemelerini yapan Ahmet Özden'den kötü haber geldi.

ONUR AKAY DUYURDU!

Duyurduğu hastalık ve ölüm haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'dan, 2020'nin ilk kötü haberi geldi. Akay, ünlü müzisyen Ahmet Özden'le ilgili üzücü bir haber verdi. Akay, "Aynı zamanda akrabam ve konservatuarda hocam olan değerli müzisyen ve besteci Ahmet Özden, maalesef yeni yılın ilk günlerini hastanede geçiriyor. Fatih'te özel bir hastanede yatan Özden'e, domuz gribi teşhisi konuldu. Belli bir süre daha hastanede tedavisi sürecek olan değerli hocamıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Uzun süre Popstar Yarışması'nın orkestra şefliğini yapan Ahmet Özden, 2004 yılında yarışmada öğrencisi olan Popstar Sezen'le evlenmiş ve kısa süre sonra boşanmıştı.

Ahmet Özden Kimdir?

1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ahmet Özden, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü'nü bitirdi. Kompozisyon yüksek lisansı da yapan Özden, Salzburg Mozart Academy'de piyano eğitimi aldı ve uzun süre Popstar Yarışması'nın orkestra şefliğini yaptı. Kenan Doğulu, Nükhet Duru, Aşkın Nur Yengi, Sibel Can, Seda Sayan, Petek Dinçöz, Bendeniz ve Çelik gibi birçok şarkıcının albümlerinin yapımcılığını ve müzikal düzenlemelerini de yapan Ahmet Özden, dünyanın birçok ülkesinde orkestrası ile konserler verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.