1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Müzik Onair Ödülleri sahiplerini buldu! Zekai Tunca'ya ödül
Müzik Onair Ödülleri sahiplerini buldu! Zekai Tunca'ya ödül

Müzik Onair Ödülleri sahiplerini buldu! Zekai Tunca'ya ödül

Bahçeşehir Üniversitesi Müzik Onair Ödülleri sahiplerini buldu. Ceyhun Yılmaz'ın sunduğu tören, Beşiktaş'ta bulunan üniversitenin kampüsünde yapıldı.

A+A-

Ertuğrul Özkök başta olmak üzere, üniversitenin akademik kadrosunun da yer aldığı jüri üyelerinin belirlediği sanatçılar, halkın oylamasına sunuldu. 'En İyi Türk Sanat Müziği Sanatçısı' kategorisinde gösterilen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, "Bu ödül töreni, günümüzde 'Türk Sanat Müziği' kategorisinin yer almadığı çok sayıda ödül törenine örnek olmalı." dedi.

Zekai Tunca, Ahmet Özhan, Muazzez Ersoy, Onur Akay, Umut Akyürek, Gökhan Sezen, Bekir Ünlüataer ve Dilek Türkan gibi başarılı sanat müziği sanatçılarının bulunduğu kategoride ödülü, 'Gözyaşımda Saklısın', 'Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam' gibi çok sayıda sevilen şarkıda imzası olan ses sanatçısı ve bestekâr Zekai Tunca aldı.

"Aday olduğumdan bile haberim yoktu, bana sürpriz oldu" diyen Tunca'nın elini öperek tebrik eden Onur Akay, "Ödülü Zekai Tunca hocamızın alması beni bir kez daha yürekten gururlandırdı. Ayrıca Konservatuvar Fakültesi açacaklarının müjdesini de veren üniversitenin akademik kadrosuna teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.