1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Mustafa Sandal’dan Defne Samyeli’ne Yanıt Geldi
Mustafa Sandal’dan Defne Samyeli’ne Yanıt Geldi

Mustafa Sandal’dan Defne Samyeli’ne Yanıt Geldi

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Sandal’ın kitabında Defne Samyeli ile ilgili gizli aşk yaşadığı iddialarına yönelik olarak Defne Samyeli’den yalanlama gelmişti.

A+A-

Defne Samyeli açıklamasında Mustafa Sandal’ı 25 sene boyunca toplamda 4 defa anca gördüğünü ve Mustafa’nın bu duruma açıklık getirmesi gerektiğini ifade etmişti. Mustafa Sandal Defne Samyeli’nin bu açıklamasının ardından suskunluğunu bozarak Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programında iddialara yanıt verdiği görüldü.

Mustafa Sandal Geri Adım Attı

Mustafa Sandal konu ile ilgili açıklamasında; Defne Samyeli’nin doğruyu söylediğini belirterek kendisinin saymadığını ama 4 kez buluşmuş olacaklarını ifade ettiği görüldü. Mustafa Sandal açıklamasında Defne Samyeli’nin kitapta tam hangi noktaya bozulduğunu ise anlayamadığını itiraf etti.

Mustafa Sandal kitabında da Defne Samyeli’nin kararlı durusundan ötürü bir şeyler yaşayamadıklarını belirttiğini ifade ediyor. Kendisinin Defne Samyeli’ni hiçbir suretle incitmek ya da kırmak istemediğini ve bu konuda oldukça hassas davrandığını belirtti. Hatta kitapta Defne ile ilgili bölümlerde biz öz eleştiri yaptığını ve bu öz eleştiriyi kitabı okuyanların rahatlıkla görebileceği söyledi.

Hatta yaklaşık 1 ay önce her ikisinin de katıldığı bir yemek organizasyonunda kendisini gördüğünde kitabında benden bahsettin mi diye soran kişinin de kendisi olduğunu açıkladı. Tüm bunlara rağmen Defne Samyeli rahatsızlık duymuşsa kendisi için konunun kapandığını ve açıklamalarına saygı duyduğunu belirti. Mustafa Sandal son olarak Defne Samyeli’nin yeni çıkan teklisi konusunda da başarı dilediğini belirterek konuşmasına son verdiği görüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.