1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Murat Boz Aslı Enver İle Barışmak İstiyor
Murat Boz Aslı Enver İle Barışmak İstiyor

Murat Boz Aslı Enver İle Barışmak İstiyor

Son birkaç yıldır bir ayrılıp bir barışın Murat Boz ile Aslı Enver ilişkisinde Murat Boz’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Murat Boz’un barışma hamlesi olarak yorumlandı.

A+A-

Türkiye’nin en başarılı popçuları arasında yer alan Murat Boz ile güzel oyuncu Aslı Enver son birkaç yılda birçok defa ayrılıp tekrar barışmıştı. Son 6 aydır ayrı olan bu ikili hakkında tekrar barışacaklar iddiaları gündeme geliyor.

2019 yılının Eylül ayından olaylı bir şekilde ayrılan fakat o tarihten sonra hala birbirlerine çok yakıştıkları yorumları yapılmaya devam eden Murat Boz ile Aslı Enver çiftini barıştırmak için birçok kişi araya girse de istenilen sonuç elde edilememişti.

Murat Boz’un kişisel sosyal medya hesabından yaptığı ve ikilinin beraberken çekildikleri bir fotoğrafı tekrar yayınlaması ile Murat Boz’un barışmak için ilk hamleyi yaptığı iddia ediliyor. Konu hakkında defalarca ikilinin birbirilerini hala çok sevdiği yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Murat Boz Aslı Enver İle Barışmak İstiyor

Murat Boz’un sosyal medya hesabından bu paylaşımı yaptıktan sonra konu hakkında herhangi bir yorum yapmadığı görüldü. Magazin mensupları ise Murat Boz’un Aslı Enver ile tekrar barışmak istediğini yakın çevresine anlattığını ve bu paylaşımın bunun ilk adımı olduğu hakkında yorumlar yapıyor. Geçtiğimiz aylarda da ikilinin barıştığına dair birçok iddia ortaya atılsa da bunların gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.