1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Müjde Asgari ücretli çalışana 463 TL ikramiye!
Müjde Asgari ücretli çalışana 463 TL ikramiye!

Müjde Asgari ücretli çalışana 463 TL ikramiye!

Asgari ücretli çalışana ikramiye Asgari ücretli çalışanlar için kanun teklifi verildi. Detaylar haberimizde...

A+A-

Asgari Ücretliye müjdeli haber. Asgari Ücret zammı hiç bir çalışanı mutlu etmemişti. Konuyla ilgili çalışmalarını sürdüren ve çözüm arayan komisyon vergi üzerinden ilerleyeceği yasa tasarısı meclise gidiyor. Asgari Ücretliye 463 TL Ek ödeme cebinde kalacak bir yasa hazırlanıyor.

Asgari Ücretliye müjdeli haber. Asgari Ücret zammı hiç bir çalışanı mutlu etmemişti. Konuyla ilgili çalışmalarını sürdüren ve çözüm arayan komisyon vergi üzerinden ilerleyeceği yasa tasarısı meclise gidiyor. Asgari Ücretliye 463 TL Ek ödeme cebinde kalacak bir yasa hazırlanıyor haberini vermiştik.

Asgari Ücretliye İkramiye'de son dakika!

Asgari Ücretliye 463 TL ek ödeme son dakika gelişmesi yaşandı. CNN Türk ve Kanal D ortak yapımında konuşan Erdoğan, kesinlikle bir müjdemiz olacak, arkadaşlar çalışıyor dedi. Boxer Dergisi bu hafta açıkladığı haberde;

İyi Parti: Asgari Ücretliden Vergi Alınmasın talebi!

İyi Parti'den Asgari Ücretliyi mutlu edecek yasa yeniden mecliste. AKP ve MHP oylarıyla asgari ücretliden vergi alınmasın teklifi retedilmişti. Ancak konuyla ilgili İyi Parti başkanvekili Lütfü Türkkan tek tek tüm partilerle görüşerek bu enflasyon oranlarıyla çok az gelen zam sonrası yeni bir yasa için kolları sıvadı.

Asgari Ücretli çalışanları gelir seviyelerin iyileştirilmesi!

Asgari Ücretliden vergi alınmasından ziyade vergilerden düşme adı altında Asgari Ücretli çalışanları gelir seviyelerin iyileştirilmesi gündeme geldi. Buna göre minumum bir asgari ücretli çalışanından alınan 463 TL vergi kesiliyor. Bu vergi kesintileri 3 ayda bir ikramiye olarak Asgari Ücretli çalışana verilecek yasanın onaylanması bekleniyor.

3 ayda 1 İkramiye!

Asgari Ücretli kendi maaşından kesilen vergi 3 ayda 1 ikramiye olarak hesaplarına yatırılacak. Asgari Ücretlilerden çocuğuna göre aldığı paradan dolayı vergi kesintileri yükseliyor. O kesintiler hiç bir etki etmeden devam ederken ikramiye 463 TL yılda 4 kere hesaplarına yatırılacak.

MHP çekimserdi onaylayacak!

İyi Parti'nin asgari Ücretlilerden vergi alınmasın yasasında AKP ret oyu kullanırken MHP çok arada kalmıştı. MHP çekimser olarak oy kullandığı yasa ikramiye olarak 3 ayda bir verilmesini onaylayacak. 

İlk ödeme Mart'ta

Bu ay içinde onaylanmasına kesin gözüyle bakılan yasa Mart ayında hesaplara geçecek. Bir çok Asgari Ücretliye nefes olacak ikramiyeler Mart ayında yatacak. Tüm partiler ortak kararıyla gelecek yasayı Erdoğan'ın onaylarım dediği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.