1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Muharrem ince partiden ihraç edilecek mi? Kemal kılıçdaroğlu'dan çarpıcı açıklamalar!
Muharrem ince partiden ihraç edilecek mi? Kemal kılıçdaroğlu'dan çarpıcı açıklamalar!

Muharrem ince partiden ihraç edilecek mi? Kemal kılıçdaroğlu'dan çarpıcı açıklamalar!

Gazetelerden okudum bir parti üyemiz böyle bir dilekçe vermiş. Böyle bir şey yok. Birisi dilekçe verdi hemen ihraç edelim olmaz olmaz. Parti içinde kavga istemiyoruz

A+A-

Daha başlamadı bilmiyoruz. Başlayabilir, gayet güzel itirazım yok. Türkiye’nin içinde bulunacağı durumu nasıl çözüleceğini anlatabilir.CHP’de bir bölünmeye neden olacağını düşünmüyorum

MUHARREM İNCE'NİN MEMLEKET HAREKETİ

Demokrasi kırıntısı kaldıysa bunu ayakta tutan biziz. Eksiğimiz yanlışımız olabilir ama bir arkadaşımızın memleket hareketi başlatması, çözüm arayacağım demesi normal. Bizim arkadaşlarımız da gidiyor illere. Böyle bir çalışma zaten yapılıyor yani. Cumhurbaşkanı adayı seçilmesinde zorlayıcı bir tarafı olmaz bu durumun.İlkelerden yola çıkacağız. Tek başına hareket etme lüksümüz yok. İttifakla birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Rejim değişti 50+1 almak zorundasınız. Biz bunu demokrasi rayına oturtmalıyız. Emeklisiyle, işsiziyle herkesle iş birliği yapmamız gerekiyor.

MUHARREM İNCE İHRAÇ EDİLECEK Mİ?

Gazetelerden okudum bir parti üyemiz böyle bir dilekçe vermiş. Böyle bir şey yok. Birisi dilekçe verdi hemen ihraç edelim olmaz olmaz. Parti içinde kavga istemiyoruz. Kavga edip, partiye zarar veriyorsa partiden ayıracağım. Parti için çalışan varsa başımın üzerinde yeri var. Nereye giderse. 

"TÜRKİYE'NİN BÜTÜN SORUNLARINI ÇÖZMEYE TALİBİZ"

Buhrandan çıkış çağrısı yaptım. Kriz var diyordum 16 madde saydım, bugün buhran var, ekonomide ciddi çıkmazlarımız var. Türkiye bugün borçlarını ödemek için borçlanmak zorunda.171 milyar dolar borcu ödemek için borçlanmak zorunda. Cumhuriyet tarihinin en büyük bütçe açığı 132 milyar. Borçların faizleri var. İlk 7 ayda 80 milyar lira faiz ödendi. Bunu ödemek içinde borçlanmak zorundasınız. Sarayın bekçisi de dahil tamamı gayri milli. Vatandaş bunlara güvenmiyor.Borçlar idaresi kurdular, Duyun-i Umumiye. O kadar çok borç var ki yönetmek için ayrı bir bölüm kurdular, tıpkı Osmanlı’nın son dönemleri gibi.Biz Türkiye’nin bütün sorunlarını çözmeye talibiz. Bunların çözemediğini biz çözeriz. Çözümün adresi de TBMM.Müyesser Yıldız, Murat Ağırel, Barış neden hapiste, doğruları yazdıkları için. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.